MOJA DEA JE HEROJ! NAKON KRITIČNIH SATI: Osvanula emotivna fotografija Mladena Mijatovića i teško povređene voditeljke! A EVO ŠTA KAŽE DEINA MAJKA! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

saznajemo

MOJA DEA JE HEROJ! NAKON KRITIČNIH SATI: Osvanula emotivna fotografija Mladena Mijatovića i teško povređene voditeljke! A EVO ŠTA KAŽE DEINA MAJKA! (FOTO)

Stars -

Dea Đurđević doživela je tešku saobraćajnu nesreću na Dedinju, od koje se i dalje oporavlja. Njen partner Mladen Mijatović sve vreme je uz nju, pa pored profesionalizma, koji je pokazao budući da je i sam novinar, pokazao je i svoju emotivnu stranu.

Sa kojom hrabrošću je podnela teške trenutke, a onda i zahtevnu operaciju, Mijatovića je učinilo ponosnim čovekom. Njihova zajednička fotografija osvanula je na društvenoj mreži Instagram uz snažnu poruku Mijatovića:

"Moja Dea je heroj".

foto: Printscreen/Instagram

Posle saobraćajke, prvi put se javno oglasila i majka Dee Đurđević koja se jednom objavom na svom Fejsbuk profilu zahvalila.

"Hvala svima na podršci", napisala je ona.

foto: Printscreen Facebook

Podsetimo, Dea Đurđević je u četvrtak ujutru imala saobraćajnu nesreću na Voždovcu. Voditeljka je izašla iz svog automobila kako bi videla kolika je šteta i da li ima povređenih u drugom automobilu, i u tom trenutku kolegi Predragu Sarapi javila da će kasniti, i da počne Jutarnji program bez nje. Tada je na nju naleteo autobus, koji je proklizao, a onda su se u njega zakucali još jedan autobus i automobil.

Autobus je otkinuo Dei ruku, ali je devojka koja je istrčala iz autobusa da joj pomogne bila dovoljno pribrana da pozove Hitnu pomoć i bude uz voditeljku sve vreme. Dea je u svesnom stanju dočekala prvu medicinsku ekipu. Usledila je višesatna operacija, od koje se voditeljka još uvek oporavlja

foto: Printscreen Pink Tv, Printscreen Instagram

Kurir.rs / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track