KO ČEPRKA, UVEK NEŠTO NAĐE: Mirka i Vujadin su jedan od najlepših parova, imaju troje dece, hoće JOŠ JEDNO, a ovo je istina o njihovom ODNOSU!
Foto: Marina Lopičić

GLUMICA OTVORILA DUŠU

KO ČEPRKA, UVEK NEŠTO NAĐE: Mirka i Vujadin su jedan od najlepših parova, imaju troje dece, hoće JOŠ JEDNO, a ovo je istina o njihovom ODNOSU!

Stars -

Mirka Vasiljević izašla je u provod sa partnerom fudbalerom Vujadinom Savićem, a ona je otkrila da se, iako joj se muž vratio u Beograd njih dvoje ređe viđaju nego kada je bio u inostranstvu.

foto: Dragana Udovičić

"Niko mi ne veruje kada kažem da sam ga mnogo više viđala i provodila vreme sa njim dok je radio u inostranstvu. Tada se znalo kako funkcionišemo, deca i ja odemo kod njega na dva meseca i to vreme maksimalno iskoristimo. On zna da ćemo biti tu određeno vreme i posveti se samo nama. Trening-kuća, trening-kuća. A kad je u Beogradu, potpuno je drugačija priča", kaže Mirka, kojoj ipak nije svejedno što muž sve manje vremena provodi kod kuće kada je u Srbiji.

"Ovo je njegov grad, ovde je odrastao i ima mnogo prijatelja, pa posle treninga uvek ode na piće s drugarima. Ako ima slobodan dan, onda uveče ide u izlazak, tako da smo ga deca i mnogo više viđali dok nije igrao za naš klub. Vujadin je u inostranstvu samo orijentisan na kuću, a u Beogradu nije baš tako", iskrena je bila Mirka i dodala da je deca često pitaju kada će dobiti batu ili seku.

foto: Damir Dervišagić

"Deca me često pitaju kada će mama da bude trudna, a ja bih veoma volela još jedno dete. Međutim, dosta obaveza imam oko njih troje... Škola, vrtić, treninzi, jedva uspevamo sve da izguramo, pa mislim da još nije vreme. Deca se takođe često šale kada me vide posle jela sa naduvenim stomakom da mama ponovo nosi bebu. Posle takvih priča se igraju i nagađaju da li će biti bata ili seka, a ja tada shvatim da bih baš volela da opet budem trudna", rekla je glumica.

S obzirom na to da je njen muž Vujadin veoma aktivan na društvenim mrežama, a da Mirka nije preterani ljubitelj, kaže da nema nameru da otvara nalog na Instagramu.

"Vujadin obožava sve društvene mreže, mislim da je imao sve koje su postojale. Mene takav kontakt sa ljudima nije nikada interesovao, a isto tako nikada nisam ušla na Vujadinov Instagram nalog i nešto čeprkala, ko traži, taj će nešto uvek naći, a ja nisam u tom fazonu", otkrila je Vasiljevićeva.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Alo, Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track