ŠABAN NIJE BIO SVESTAN DA JE VELIČINA, TAKAV SE NEĆE RODITI NI ZA 100 GODINA: Žena Saše Popovića oprostila se od Šaulića, a ovaj trenutak sa njim nikada neće zaboraviti!
Foto: Vladimir Šporčić, Ana Paunković

OTVORILA DUŠU O POKOJNOM PEVAČU

ŠABAN NIJE BIO SVESTAN DA JE VELIČINA, TAKAV SE NEĆE RODITI NI ZA 100 GODINA: Žena Saše Popovića oprostila se od Šaulića, a ovaj trenutak sa njim nikada neće zaboraviti!

Stars -

Suzana Jovanović skrhana je bolom zbog smrti Šabana Šaulića, koji nas je napustio u nedelju ujutru, a sad je rekla šta joj je na duši.

"Šta da vam kažem?! Sale i ja smo bili normalno ustali i krenuli sa osnovnim stvarima i obavezama. Bio je vikend, Sale nije snimao emisije. Bili smo zajedno. Sale je u jednom momentu imao 15 propuštenih poziva i kada je uzeo telefon, rekao mi je: "Šta se ovo dešava? Ne znam što me ovoliko zovu". Brena mu je onda poslala poruku da je Šaban poginuo. Ja sam bila u kupatilu, prala zube i umivala se i rekla sam da to sigurno nije moguće. Ako je i imao saobraćajnu nezgodu, da je možda povređen, ali da je sve ostalo laž. To mi nije došlo do mozga. Onda smo počeli da okrećemo brojeve telefona ljudi i potvrdili su nam. To je bilo stašno, ja sam upalila televizor i ušla na portale. Pored svega toga, ja sam govorila da nije istina i da je sve laž. Mislila sam da je povređen i u bolnici, a nemački lekari su vispreni. Još uvek sam u šoku i ne mogu da verujem da takvog čoveka više nema, zato što znam da je bio jedan od najvećih. Verujte mi, svi pevači sa estrade trebalo bi da uče od Šabana", kroz suze je rekla Suzana o nesreći i pogibiji Šabana Šaulića i smogla snage da nastavi dalje:

"Da uče od Šabana kako se treba ponašati, kako jedan pevač treba da vodi svoju karijeru i bude dostojanstven. On je bio jedinstven i poseban, a nažalost, bog ga je uzeo zato što je bio poseban."

foto: westfalen-blatt.de, Vladimir Šporčić

Suzana je otkrila i koji trenutak sa Šabanom će zauvek pamtiti.

"Naravno da se sećam. Bilo ih je mnogo. Ali, sećam se jedne. To je bilo na njegovom pretprošlom rođendanu, bili smo u restoranu iza Boleča koji drži njegov prijatelj. Sale i ja smo bili gosti. Kada smo ušli, Šaban nam je prišao, zagrlio nas i nikada neću da zaboravim šta mi je rekao: "Znaš Sale, ova tvoja žena nije pevačica, ona je jedinstvena osoba i čuvaj tu ženu. Kao da se ne bavi ovim poslom, ona voli porodicu i tebe", rekao je. Drago mi je da je to primetio baš on, Šaban, koji je bio najbolji čovek na svetu. Puno mi je značilo, pogotovu što je bio blagoslov biti u društvu Šabana Šaulića. On uopšte nije bio svestan toga, bio je veličina. Niko se posle njega neće roditi takav narednih 100 godina", izjavila je Suzana.

foto: Nebojša Mandić

Kurir.rs/Blic, Foto: Vladimir Šporčić, Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track