SAGRADIO JE LUKSUZNU VILU NA DEDINJU OD MILION €, 3 STANA: Ali Šaban Šaulić je najviše voleo kuću u kojoj je ODRASTAO! Da nije bilo OVOG nikad ne bi postao KRALJ NARODNJAKA (VIDEO)
Foto: Sonja Spasić, Printscreen, Stefan Jokić

VELIKI GUBITAK

SAGRADIO JE LUKSUZNU VILU NA DEDINJU OD MILION €, 3 STANA: Ali Šaban Šaulić je najviše voleo kuću u kojoj je ODRASTAO! Da nije bilo OVOG nikad ne bi postao KRALJ NARODNJAKA (VIDEO)

Stars -

Estradu i celokupnu javnost u regionu potresla je vest o pogibiji jednog od najboljih pevača na ovim prostorima Šabana Šaulića, koji je nastradao

u saobraćajki u Nemačkoj.

Šaban je rođen u Šapcu, a kada je Šaban poslednji put gostovao kod Ognjena u emsiji pričao je o svom detinjstvu, te je ekipa ove emisije tada posetila rodni dom ovog pevača.

Pevač je istakao da je ova kuća nedavno i obnovljena, i da se izgradila nova. Ipak, priznao je da je više voleo staru kuću jer ga je asocirala na detinjstvo, a prisetio se i da je u dvorištu tada postojala neka česma koje sada tu više nema.

foto: Printscreen

"Prvobitna kuća je srušena, voleo sam je najviše na svetu. Na uglu su bile 4 kafane, mi smo to obožavali. Tu je bilo pomodarstvo da svaka kafana ima po 3, 4 konobarice, koje smo voleli", pričao je Šaban, a onda otkrio da je bio dobar u matematici tokom školskih dana.

Šaban je, kako su preneli beogradski mediji, kao da je predosetio smrt pa je pre tri meseca sastavio testament. On je mislio na sve pa je tako vilu na Dedinju, vrednu milion evra, ostavio supruzi Gordani, tri stana u Beogradu ostavio je po svakom detetu, a mislio je i na unučad.

- Testament je sačinjen u njihovoj porodičnoj kući, u Gocinom prisustvu. U njemu je izričito naveo da supruzi ostavlja vilu vrednu milion evra, u kojoj ima doživotno pravo uživanja, nakon čega je nasleđuju deca i unuci. Pored toga, kuću u Krčedinu ostavio je unucima, dok je tri stana u Beogradu raspodelio na troje dece: Mihajla, Ildu i Sanelu.Navodi se da je Šaban u testamentu striktno naveo da kuća na Dedinju i imanje u Krčedinu ne mogu da budu prodati, dok deca sa stanovima mogu da rade šta žele. Pored nepokretne imovine, Šaulić je ovlastio suprugu da raspolaže ušteđevinom na računima otvorenim na njegovo ime. Prema tvrdnjama prijatelja porodice, na tim računima ima najmanje 500.000 evra i taj novac pripašće Gordani Šaulić.

foto: Sonja Spasić, Printscreen Kurir Tv, westfalen-blatt.de

Kurir.rs/Foto printscren/Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track