SANELA I MIHAJLO POLA SATA BILI SAMI SA TELOM POKOJNOG OCA: Oproštajni prizor koji su Nemci pripremili za Šabana Šaulića nateraće vam SUZE NA OČI! A evo koliko će trajati OBDUKCIJA
Foto: westfalen-blatt.de, Dragan Kadić, Damir Dervišagić

TUGA

SANELA I MIHAJLO POLA SATA BILI SAMI SA TELOM POKOJNOG OCA: Oproštajni prizor koji su Nemci pripremili za Šabana Šaulića nateraće vam SUZE NA OČI! A evo koliko će trajati OBDUKCIJA

Stars -

Naslednici Šabana Šaulića, Sanela i Mihajlo Šaulić, juče su u Nemačkoj u posebnim uslovima videli telo pokojnog oca, iako je to protivno tamošnjim zakonima.

foto: westfalen-blatt.de, Vladimir Šporčić

Porodica tragično nastradalog pevača Šabana Šaulića zatražila je od nadležnih da vidi njegovo telo, a oni su im izašli u susret i to omogućili. Iako je taj zahtev njima bio izuzetno neobičan, oni su učinili sve da porodici preminulog pevača izađu u susret i ispune njihove molbe.

foto: Sonja Spasić, Printscreen Kurir Tv, westfalen-blatt.de

Za to je pripremljena posebna prostorija u koju je stavljeno cveće i sveće, a Sanela i Mihajlo Šaulić proveli su pola sata sami sa telom pokojnog oca.

Kako smo dalje saznali, obdukcija će biti obavljena sutra, u četvrtak 21. februara, u 10 časova i trajaće dva do tri sata.

Prema proceduri koju nalažu nemački zakoni, nakon toga sva dokumenta šalju se tamošnjem tužiocu, a zatim će ih od njega zatražiti advokat porodice Šaulić.

Porodica Šaulić želi da se odmah nakon toga sa Šabanovim telom vrati u Srbiju, ukoliko bude moguće već istog dana. Sahrana bi trebalo da bude obavljena u ponedeljak, a Šaban je pre tri meseca sastavio testament kojim je svu imovinu ostavio supruzi Goci, deci i unucima.

Kurir.rs/Blic/Foto Damir Derivišagić/Printscreen wesrtfalenblatt.be

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track