SANELIN NAJTUŽNIJI ROĐENDAN: Šaban Šaulić je ćerki spremao veliko iznenađenje, a onda ga je pijani Turčin ubio! NJENOG TATE VIŠE NEMA!
Foto: Damir Dervišagić

NE SAHRANJUJTE GA ZA MOJ ROĐENDAN!

SANELIN NAJTUŽNIJI ROĐENDAN: Šaban Šaulić je ćerki spremao veliko iznenađenje, a onda ga je pijani Turčin ubio! NJENOG TATE VIŠE NEMA!

Stars -

Šaban Šaulić, koji je poginuo u stravičnoj nesreći u Nemačkoj 17. februara, neposredno pre odlaska u Nemačku, pripremao je zajedno sa suprugom Gordanom Šaulić slavlje za najstariju ćerku Sanelu Šaulić.

foto: Sonja Spasić, Printscreen, Stefan Jokić

Naime, Sanela Šaulić rođena je 21. februara i tačno na današnji dan ona je trebalo rođendan da proslavi sa najbližima. Međutim, stravična tragedija zavila je u crno celu porodicu i današnji dan najtužniji je rođendan Sanele Šaulić.

Ćerka Sanela podarila je ocu dvoje unuka - Luku Adžića, kojeg je dobila u prvom braku sa Ivanom Adžićem, i ćerku Unu koju ima sa sadašnjim suprugom, trenerom FK Partizan Zoranom Batom Mirkovićem.

foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, Sanela i Mihajlo su odmah pošto su saznali za tragediju otputovali u Nemačku, ali će im danas tek nakon obdukcije biti dozvoljeno da telo preminulog oca dovezu u Srbiju. Kako se pisalo, Sanela je molila samo da se njen otac ne sahrani na njen rođendan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track