KARLEUŠA NIJE OTIŠLA NA ŠABANOVU SAHRANU, A EVO I ZAŠTO: Bio je uz nju od prvog dana, bodrio je i govorio da se ne plaši... POTRESNO! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

OTKRILA

KARLEUŠA NIJE OTIŠLA NA ŠABANOVU SAHRANU, A EVO I ZAŠTO: Bio je uz nju od prvog dana, bodrio je i govorio da se ne plaši... POTRESNO! (FOTO)

Stars -

Šaban Šaulić preminuo je nakon saobraćajne nesreće u Nemačkoj, kada se vraćao sa nastupa. U automobil kojim je išao pevač zakucao se pijani vozač velikom brzinom. Sahranjen je 22. februara u 15 sati na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana u Beogradu. Brojni prijatelji, rodbina, kolege i građani ispratili su ga na večni počinak.

Velika tuga sve je zavila u crno. Udovica Gordana jedva je izdržala sahranu na nogama. Uz nju sve vreme bio je sin Mihajlo, kao i uplakane ćerke. Kada se začula pesma "Ne plači, dušo" poljubila je crni kovčeg i u suzama se oprostila od svoje velike ljubavi.

Jelena Karleuša nije prisustvovala sahrani. Kako je pevačica jednom objasnila, ona prijateljima na sahrane ne ide, jer se boji da neće dobro podneti. Svaki gubitak neizmerno je boli.

foto: Nebojša Mandić

Naime, kada je preminula Dona Ares, izjavila je:

"Prijateljima ne idem na sahrane. Ta osoba više nije tu i, ne znam... To je bolna i stresna tradicija. Ja to ne mogu. Mislim da ne bih podnela", rekla je JK za sarajevsku TV1 pa dodala da je, ma koliko Dona živela, ispunila svoju svrhu: "Bila sam sigurna da će se ona izboriti s tim. Ali, s druge strane, ona je imala jednu lepu svrhu. Ostavila je trag. Bez obzira na to što je otišla veoma mlada i što se namučila, ona je ispunila svoj cilj, a to je mnogo bitnije od svega", pričala je uz duboke uzdahe ona.

Teška srca oprostila se od svog velikog prijatelja i kolege Šabana Šaulića sledećim rečima:

"Pre 25 godina... moj prvi nastup i eto - baš sa Šabanom. Vršac, gradski hotel. Imala sam 15 godina, Šaban je pitao moju majku da me pusti da idem sa njim. Još nisam zvanično počela da pevam niti sam bilo šta snimila. Slika je nastala u bekstejdžu, Šaban me ubeđuje da ne treba da se plašim kad izađem na binu. Poslednji pozdrav prijatelju i večna slava..." ispisala je emotivnu poruku ona, zbog koje su mnogi zaplakali.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja