JELENA KARLEUŠA PROŽIVLJAVA PAKAO: Čim je čula za smrt majke Divne odsekla je kosu, a sada odbija svaku pomoć! Ne pije, ne jede, samo uzima LEKOVE
Foto: Kurir

TEŠKO STANJE

JELENA KARLEUŠA PROŽIVLJAVA PAKAO: Čim je čula za smrt majke Divne odsekla je kosu, a sada odbija svaku pomoć! Ne pije, ne jede, samo uzima LEKOVE

Stars -

Posle smrti Divne Karleuše, Jelena Karleuša ne može da se oporavi, a prijatelji i porodica su sve vreme uz nju. Ipak, ona odbija bilo koga ko joj priđe.

Pevačica je u teškom stanju, pa osim što ne jede i ne pije, sve vreme uzima lekove za smirenje i odbija pomoć psihijatra. Ona je zbog tragične vesti čupala sebi kosu, pa je i odsekla sama, a kasnije joj je frizerka popravila frizuru.

foto: Nemanja Nikolić

"Jelena je zaćutala. Samo gleda u jednu tačku, plače, doziva majku i to je sve. Nas, njene prijatelje, ne vidi. Na telefon se ne javlja, ne čita poruke... Teško nam je da je gledamo u tom stanju jer to nije ona naša Jelena koja je bila jaka za sve nas. Do poslednjeg dana je bila jaka i za majku. Nije dozvoljavala da iko zna da je Divna bolesna. Kada bi je neko pitao: "Kako je Divna?", uvek je odgovarala sa optimizmom: "Odlično!" I zaista je verovala da ide nabolje. I kada bi Divni pozlilo, ona bi joj pritekla u pomoć. Sve što je bilo potrebno da se uradi - uradila bi, a onda bi se doterala, napravila frizuru i išla među ljude. Bilo da je to snimanje emisija "Granda" ili njena gostovanja... Niko na njoj nikada nije mogao da vidi da ima neki problem. I tako je bilo čitavog života. Jelena je oduvek bila lavica", priča blizak pevačicin prijatelj.

foto: Nemanja Nikolić

Njeni najbliži uplašeni su da li će Jelenu obuzeti tuga. Oni smatraju da se ona uvek zalagala za druge, a kada je reč o njoj, odbija svaku pomoć. Takođe dodaju da joj je još teže što Duško nije tu, već u Kini.

foto: Marko Poplašen, Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Alo, Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track