EKSKLUZIVNO ZA KURIR

KUKU MENI, MAJKO MOJA! ŠTA ME OVO SNAĐE? Era Ojdanić se sledio kad je čuo da je monstrum sa Novog Zelanda slušao njegovu pesmu PRED MASAKR! Evo šta kaže pevač! (KURIR TV)

Stars -

Australijski ekstremista Brenton Tarant otvorio je vatru u džamiji Al Nur na Novom Zelandu, u gradu Krajstčerču. Takođe, monstrum je pucao i na decu, a policija je saopštila da je u napadu na tu i džamiju Linvud ubijeno 49 ljudi.

Dok je išao na krvavi pir, terorista je slušao čitav niz pesama, među kojima se izgleda našla i "Zlatibore, visoka planino" Ere Ojdanića, što pevač nije dobro podneo.

"Kuku meni, majko moja, šta me ovo opet snađe? Da terorista sa Novog Zelanda sluša moju 'Zlatibore, visoka planino'! Ovo je strašno... ovo je užas! Ne mogu da verujem! Kada sam čuo na televiziji moju muziku, kada su najavili da je pobijeno 39 ljudi i preko nekoliko desetina ranjenih... Šta mogu da kažem? Mnogo mi je žao! Moje iskreno saučešće svim porodicama na Novom Zelandu koje su izgubile svoje najmilije u džamiji. Toliko mogu kao čovek da kažem... mnogo mi je žao. Nikada neću prežaliti taj nevini narod što je izginuo", rekao nam je on.

foto: Marina Lopičić

Inače, Eru je već jedna tragedija ovako pogodila.

Neđeljko Đurović, koji je u januaru nasumično nasrnuo na prolaznika Miloša Milusnića i izbo ga kuhinjskim nožem, podelio je svojevremeno na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj je u zagrljaju pevača Ere Ojdanića.

foto: Printscreen

"Jao, grom me ubio! Samo mi je još to falilo. Pa to mora da je bilo na vašaru u Požarevcu. Kao i uvek, ja ispoštujem fanove koji hoće da se slikaju sa mnom. Ne poznajem ga, ali su mi se noge odsekle sad kad ste mi rekli da ima sliku sa mnom. Kuku meni, pa ne znam kuda ide ovaj svet", zakukao je tada folker.

Kurir.rs/M.D/Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track