TU JA NE MOGU DA JOJ POMOGNEM! Gagi Đogani oglasio se po prvi put nakon Lunine najveće histerije do sada: Plakala je za njim, a on stisao zube pa je pustio da OVAJ PROBLEM REŠI SAMA!
Foto: Damir Dervišagić

NAPOMENUO

TU JA NE MOGU DA JOJ POMOGNEM! Gagi Đogani oglasio se po prvi put nakon Lunine najveće histerije do sada: Plakala je za njim, a on stisao zube pa je pustio da OVAJ PROBLEM REŠI SAMA!

Stars -

Luna Đogani zaplakala je pred Markom Miljkovićem, sigurna da je "ponovo ona stara Luna koja stalno plače", te da je zbog toga njen otac Gagi razočaran.

"Nije mi jasno što mi moj otac nije poslao čestitku. Nije mi poslao zbog nečega i to je to. To nema veze sa tobom, to ima veze sa mnom. I očigledno sam ga razočarala", sigurna je bila Luna.

Denser se po prvi put od tog incidenta javno oglasio pa istakao da iako ne gleda ovaj rijaliti šou kao ranije - i te kako zna šta mu je sa ćerkom, te da je podržava u svemu.

"Ne stižem da gledam rijaliti kao što sam pre, ali pratim Lunu i čitam sve što se o njoj piše. Normalno je sve to što se dešava, emocije, suze i igre, to je rijaliti. Ja Lunu podržavam, ona je moje dete i uz nju sam", rekao je on.

Gagi takođe podržava i Luninu vezu sa Miljkovićem, koji je i njemu ipak osvojio srce, iako u početku nije bilo tako.

"Rekao sam i Luni, o vezi sa Markom mora sama da donese odluku, a ja sam u nju šta god da bude htela. Ja sam uvek za ljubav, pa kako ona odluči. Smatram da roditelji ne treba da se mešaju u takve stvari, i ja sam sam donosio odluke kada sam bio mlad. Mora da prođe kroz neke stvari. Volim da je vidim srećnu i nasmejanu, to je ono što ja želim", objasnio je on, puštajući ćerku da se sama izbori sa svim problemima.

foto: Pintscreen

Takođe, povodom objava Kristine Kockar koje se tiču njegove biše žene Anabele, pa i podrške koju joj je pružio bivši suprug Slobodan Radanović, imao je da kaže samo ovo:

"Što se tiče Kije i Slobe, ja njima želim sve najbolje. Ja sam njima jednom posle 'Zadruge 1' poslao poruku i rekao im da se posvete sebi, svojim životima i svojim karijerama. Tako i treba da urade. Želim im uspeh i sve najbolje. Iskreno, ja sam se posvetio svojoj ćerki, ovo ostalo mi je sve 'Zadruga 1'. Nema potrebe više da se vraća na te priče", zaključio je Gagi.

foto: Printscreen, Pink

Kurir.rs/Pulsonline/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track