PRIČALO SE DA UROŠ ZA NJU NE ŽELI NI DA ČUJE! Goga Sekulić prvi put posle porođaja otkrila pravu istinu: Iznela u javnost VAŽAN DETALJ iz privatnog života! RASPAMETILA!
Foto: Printscreen Instagram

BEZ DLAKE NA JEZIKU

PRIČALO SE DA UROŠ ZA NJU NE ŽELI NI DA ČUJE! Goga Sekulić prvi put posle porođaja otkrila pravu istinu: Iznela u javnost VAŽAN DETALJ iz privatnog života! RASPAMETILA!

Stars -

Goga Sekulić porodila se 11. decembra prošle godine u jednoj privatnoj klinici u Cirihu. Pevačica i njen izabranik Uroš Domanović tada su po prvi put postali roditelji, a svom nasledniku dali su ime Vasilij Andrej.

U javnosti, dugo se spekulisalo o tome što je Uroš navodno zabranio Gogi da unajmi dadilju, koja bi joj pomagala oko bebe. Ona je navodno morala da ispoštuje tu njegovu želju. Međutim, sada je objasnila o čemu se zapravo radi, te da u njihovom domu zapravo ne postoje nikakve zabrane.

foto: Printscreen, Exkluziv

"Pisalo se da mi ne da da imam dadilju. Nije da mi ne da", odmah je postavila stvarni na svoje mesto Goga u Exkluzivu, pa nastavila: "On smatra da je u početku najbolje da roditelji budu sa svojom bebom", istakla je ona.

Inače, ona je sa sestrom još odavno došla u grad u kom se i porodila. Iako je vozač i navikla je da se svuda kreće tako, napominje da je tamo najpraktičnijie ići tramvajem, ali i najpovoljnije.

"Ja sam ovde došla pre 20 i nešto godina, ja i moja sestra. Ovde zaista mora da se radi, nije kao u Beogradu. U Beogradu svi kao kukaju, nema se para a kafići puni..." nasmejala se ona.

Jednom prilikom, srela je i Tinu Tarner, koja takođe tamo živi.

"Videla sam je pre oko 15 godina, u jednoj radnji..." seća se ona, kojoj je trebalo malo vremena da shvati da gleda u nekoga koga zna isključivo sa televizije: "Žena mahne, nasmeši se i to je to, ali nismo se slikale", kaže Goga, dodajući da nije u tom fazonu.

Kurir.rs/Foto: Instagram screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track