JELENA SATIMA LEŽALA PORED MRTVE DIVNE: Kad je ugledala majku zagrlila je, kukala, ljubila, mazila! Nije mogla da se odvoji od nje, a onda je NAŠMINKALA i OBUKLA! JEZIVE SCENE!
Foto: Marko Poplašen, Nemanja Nikolić

ŠOK OTKRIĆE

JELENA SATIMA LEŽALA PORED MRTVE DIVNE: Kad je ugledala majku zagrlila je, kukala, ljubila, mazila! Nije mogla da se odvoji od nje, a onda je NAŠMINKALA i OBUKLA! JEZIVE SCENE!

Stars -

Jelena Karleuša jedva je smogla snage da se odvoji od mrtve majke Divne Karleuše. Kako Kurir saznaje, pevačica je nekoliko sati ležala pored nje, dok telo nisu odvezli u mrtvačnicu.

Nakon što je 3. marta, po povratku iz Beča, saznala za njenu smrt, Karleuša je pravo sa surčinskog aerodroma „Nikola Tesla“ zapucala u majčinu kuću u Atinu, gde ju je zatekla beživotnu. Usred pakla i šoka koji je doživela, Jelena je imala samo jednu potrebu - da se ne odvaja od svoje mame!

Jeziva scena

- Ona nije bila svesna šta ju je snašlo, pogotovo kad je ušla u kuću i videla Divnu kako leži mrtva. Zagrlila je, kukala, ljubila... Nije mogla da se odvoji od nje. Prijatelji, tetka i brat pustili su je da se isplače, ali scena je bila tužna i jeziva - otkriva naš izvor i dodaje da je pevačica Divnu želela da isprati kako dolikuje.

foto: Printscreen, Instagram

- Uz pomoć tetke Danijele i prijateljice Jelena je okupala majku, a potom joj je obukla najlepšu garderobu i našminkala je. Više puta je ponavljala i postavljala joj pitanje zašto ju je ostavila, zašto je morala da ode i da li zna koliko je voli, ali, nažalost, nije mogla da dobije odgovor na to. Nekoliko sati nije se razdvajala od Divne. Gledala ju je bez treptaja, ridala i mazila je sve vreme. Ona od šoka ni sa kim nije progovarala, a u nekoliko navrata je i vrištala. Njen najbolji prijatelj i menadžer Zoran Birtašević nije je ispuštao iz vida nijedne sekunde, a usput se trudio da završava obaveze oko sahrane telefonskim putem. Jelenina tetka Danijela i drugarica Jovana Dakić takođe su bile tu i pazile je jer je bila u teškom stanju - kaže naš izvor.

JK SE VRATILA U STUDIO

Jelena Karleuša lagano se vraća normalnom načinu života. Pevačica se vratila u studio kako bi započela rad na novim pesmama, koje su već duže vreme u opticaju. Iako je ona i dalje bezvoljna, saradnici daju sve od sebe da je vrate u staru formu kako bi se brže oporavila. Jelena je inače odlučila da se šest meseci ne pojavljuje u javnosti, pa čak ni u „Zvezdama Granda“, gde sedi u žiriju. Međutim, ona bi najverovatnije trebalo da počne sa snimanjima 40 dana nakon Divnine smrti jer njeno okruženje smatra da joj je mnogo bolje da bude aktivna.

- Jelena je planirala da se ne pojavljuje najmanje šest meseci, ali Saša Popović je navodno ubeđuje da se to dogodi već nakon 40 dana od Divnine smrti jer je svestan da je ta emisija donosila Jeleni veliko zadovoljstvo. Pošto pevačica uvažava Sašino mišljenje i ne sumnjamo da ćemo je za mesec dana videti na starom mestu - kaže naš izvor.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir / Marija Dejanović/Foto Nemanja Nikolić/Marko Poplašin/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track