SESTRA PREKO KURIRA MOLI DA SE DRAMA OKONČA: Ako Milijana uđe u rijaliti, otac će nam umreti!
Foto: Printscreen

Ljubavna saga

SESTRA PREKO KURIRA MOLI DA SE DRAMA OKONČA: Ako Milijana uđe u rijaliti, otac će nam umreti!

Stars -

Nadam da sve ovo s Milojkom radi zbog popularnosti, jer drugo opravdanje ne vidim. Tata mi je plakao: "Ne znam šta da uradim, jedino da ih ubijem", kaže Olivera Bogdanović

Ako sestra Milijana i njen dečko uđu u rijaliti-program, to će mog oca Zorana potpuno dotući, rekla je potresnim glasom ekskluzivno za Kurir Olivera Bogdanović, rođena sestra najpoznatije buduće mlade u Srbiji!

Milijana (21) i njen čak pet decenija stariji partner Milojko (74) svojom ljubavnom pričom zaludeli su javnost, a o ovoj romansi izveštava i austrijski Kozmo. Vest da je svadba zakazana i da razmišljaju o ulasku u rijaliti, kao i da rade na prinovi najviše je potresla Milijaninog oca, koji ne može da se pomiri s tim. On joj je u besu pretio i poručio da će ubiti i nju i Milojka, o čemu je Kurir pisao. Milijana ga je prijavila policiji, pa mu je određena privremena mera zabrane prilaska.

foto: Printscreen

Milijanina sestra Olivera rešila je da o svemu progovori za Kurir. Kaže da je sestri oprostila i da će je uvek podržavati, ali se ipak ne slaže s nekim njenim postupcima. - Zameram joj što je oca prijavila policiji, nije trebalo tako da reaguje. Taj dan kad je sve izašlo u javnost, otac me je pozvao, plakao je i rekao: "Ne znam šta da uradim, jedino da odem njih dvoje da ubijem". Bio je toliko besan i povređen, svi živi su ga zapitkivali, a bilo je dosta ružnih komentara - priča nam Olivera. Njoj je bilo loše što je Milijana priču plasirala u medije, a smatra da je pre toga trebalo da se konsultuje s porodicom. Dodaje da joj je sestra rekla da će 90 posto ući u rijaliti, ali da još uvek nisu odlučili u koji. - Iskreno, ne bih volela da ih gledam svako veče kako se i dalje eksponiraju. Mislim da će njen ulazak u rijaliti oca da dotuče, to će biti kraj. Znam da mu je teško jer je već sad rešio da raskrsti s njom - tužna je Olivera.

foto: Facebook

Objašnjava da Milijana s Milojkom nije zbog novca i da ga voli, kao i da su je oduvek privlačili stariji muškarci. Kako kaže, roditeljima je to teško padalo, posebno ocu, s kojim je imala loš odnos zbog toga. Da zaista preferira starije muškarce, može se zaključiti i na osnovu njenih objava na društvenim mrežama, a među njenim fotografijama može se naći i slika s predsednikom opštine Čajetina Milanom Stamatovićem.

foto: Printscreen

- Preksinoć sam pozvala sestru da joj se izvinim zato što sam joj prethodno u besu rekla da više nema sestru. Krila sam novine na poslu, da ne gledaju ljudi. Ovo joj je najstariji partner i prihvatila sam ga. Mama se najbolje drži, ali, naravno, i njoj je teško. Iskreno se nadam da je sestra ovo uradila zbog popularnosti, jer drugo opravdanje ne mogu da nađem - zaključila je Olivera i dodala da će na svadbu otići, ali da ne veruje da će i otac. Kontroverzni par juče je gostovao u rijaliti-programu "Parovi", ali nije poznato da li su prihvatili ponudu da se u njemu takmiče.

Trzavice u vezi Ljubomorna na bivšu ženu

foto: Facebook

Milijana je priznala da je veoma ljubomorna i da je jedna od Milojkovih bivših žena "zabranjena tema". - Možemo da spomenemo da ima decu, ne i imena, ali o toj ženi ne želim ništa da pričam. Očigledno da je imao prethodni brak, ali ne mogu da je podnesem - rekla je Milijana. Milojkova ćerka Jasna Božić, nekadašnja voditeljka jutarnjeg programa KCN, izjavila je da ne želi da komentariše situaciju, a navodno je, prema pisanju medija, ona očajna zbog eksponiranja oca.

Kurir.rs/ Mina Branković Foto: Printscreen, Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track