PO GRADU SE VOZI BUSOM, ŽIVI U 58 KVADRATA, A RAZVOD JE TEŠKO PODNEO! Žika Šarenica otvorio dušu: A tek da čujete šta ga je smirilo kad je za Božić SVIMA ČESTITAO VASKRS!
Foto: Dragana Udovičić

PRIZNAO

PO GRADU SE VOZI BUSOM, ŽIVI U 58 KVADRATA, A RAZVOD JE TEŠKO PODNEO! Žika Šarenica otvorio dušu: A tek da čujete šta ga je smirilo kad je za Božić SVIMA ČESTITAO VASKRS!

Stars -

Žika Šarenica progovorio je na razne teme, pa otkrio pravu istinu o svemu što o njemu kola. Počevši od toga kako se kreće srpskom prestonicom pa sve do otkaza i razvoda, otvorio je dušu i porazgovarao o svemu.

"Moje glavno prevozno sredstvo je autobus. I to gradski prevoz u Beogradu", rekao je on gostujući u jednoj emisiji.

Sa njom i ćerkom i dalje živi na Senjaku u, kako kaže, skromnom stanu od 58 kvadrata.

"I dalje živim u skromnom stanu na Senjaku. Imam 58 kvadrata. Nas troje živimo tu. Žena, ćerka i ja", ističe on.

"Ja ne pamtim da nisam bio oženjen u životu. Otkad znam za sebe ja sam uvek bio oženjen. Doduše, nisam preterivao u brakovima... ovo mi je drugi brak i vrlo sam zadovoljan u tom braku", priznaje on, kojem je razvod teško pao.

"Jednom sam se razvodio. To, ljudi, takav stres..." požalio se Žika.

Takođe, ma šta se pričalo, on nema nijednu tetovažu i sa velikim osmehom to je i naglasio.

"Osim što me je majka priroda istetovirala - što imam nešto od mladeža i belega po telu, nikakvu boju stavljao nisam", kaže bez dlake na jeziku on.

O velikom poslovnom transferu transferu nije, pak, mnogo detaljisao.

"Tranfer je bio dobar. Cifra je mala ona o kojoj se piše" nasmejao se on, pa nastavio: "Kada sa počeo da radim na Pinku imao sam priliku da na test dobijem BMW, čuveni hibrid... Svi su verovali da je to nagrada za tranfer, a nije" napomenuo je on.

Što se tiče otkaza, kaže da ih je i te kako dobijao, te da su cena profesije kojom se bavi. Takođe, lapsusa koje je pravio se ne stidi, već hrabro ističe da je se u jednom trenutku vodio i kao šampion istih.

"Na Božić sam čestitao Vaskrs. Imao sam grižu savesti neko vreme pa sam otišao kod svog sveštenika, kaže: 'Nisi ti ništa pogrešio, on se i rodio i vaskrsao", ispričao je Žika Šarenica.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Blic/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track