OGLASILI SE ORGANIZATORI KOJIĆKINOG NASTUPA: Seve uhvaćena u laži, a koncert otkazan zbog STRAŠNE SVAĐE SA MENADŽEROM! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

PUKLA

OGLASILI SE ORGANIZATORI KOJIĆKINOG NASTUPA: Seve uhvaćena u laži, a koncert otkazan zbog STRAŠNE SVAĐE SA MENADŽEROM! (FOTO)

Stars -

Da je Severina Kojić potpuno pukla nakon prekida saradnje s Tomicom Petrovićem, potvrđuje i saopštenje organizatora njenog koncerta u Začretju u kojem su oni rekli da je njen nastup otkazan zbog njenog problema s bivšim menadžerom!

foto: Dragana Udovicic

Revoltirani lažnim razlozima zbog kojih koncerta 13. aprila neće biti, a koje je Seve objavila na Fejsbuku, oni su rešili da otkriju istinu. A to je da se ona neće družiti s publikom u tom gradu upravo zbog njene svađe s Tomislavom.

foto: Printscreen

- Želimo da vas obavestimo da smo ostali neprijatno iznenađeni Severininom objavom na Fejsbuk stranici, u kojoj kao razloge otkaza vidi u navodnim problemima nastalim između organizatora koji su ugovarali koncert, iako to nije tačno. Ne želeći da spekulišemo o razlozima jednostranog otkaza koncerta, ne možemo se oteti utisku da razlozi najverovatnije leže u narušenim poslovnim odnosima ovlašćenog zastupnika izvođača i samog izvođača - poručili su organizatori na Fejsbuku.

foto: Printscreen Facebook

Inače, Kojićeva je imala tri koncertna debakla u proteklih mesec dana, a razlog za to je upravo ono o čemu je Kurir pisao - da je od sebe oterala sve saradnike. Tako, na primer, s njom, pored menadžera, više ne radi ni njen dojučerašnji PR tim s Davorom Grginom na čelu koji je sve donedavno uredno slao pres-saopštenja o njenim novim pesmama, spotovima i angažmanima.

Toga sada, pred objavljivanje spota za pesmu s poslednjeg albuma, koji loše prolazi kod publike, nije bilo. Osim toga, ona je posle višegodišnje saradnje prekinula kontakt i sa advokatskom kancelarijom koja ju je zastupala u procesu protiv bivšeg partnera Milana Popovića u borbi za starateljstvo nad maloletnim sinom.

Pre svega ovoga ona je prekinula saradnju i dugogodišnje prijateljstvo sa estradnim menadžerom Edvinom Softićem, koji je bio zadužen za organizaciju nastupa izvan Hrvatske, objavio je 24 sata.hr.

- Voleti samo sebe je privilegija onih moralno siromašnih, moj pogled je drugačiji, veliki i širok, iskren i odan, oduvek i zauvek - napisao je nedavno Softić na Fejsbuku, navodno se obraćajući sad već bivšoj prijateljici Severini.

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track