OVI PAROVI DUGO SU U LJUBAVI, ALI NISU JOŠ IZGOVORILI SUDBONOSNO DA: Mirka i Vujadin, Nikolija i Relja, Andrija Milošević... A pogledajte KO ĆE SE VENČATI U TAJNOSTI! (FOTO)
Foto: Stefan Jokić, Damir Dervišagić

OVI PAROVI DUGO SU U LJUBAVI, ALI NISU JOŠ IZGOVORILI SUDBONOSNO DA: Mirka i Vujadin, Nikolija i Relja, Andrija Milošević... A pogledajte KO ĆE SE VENČATI U TAJNOSTI! (FOTO)

Stars -

Ovi parovi sa srpske strade žive godinama u ljubavi, neki imaju i decu, ali na ludi kamen ne planiraju da stanu. Voditeljka Marijana Mićić planira, ali kako je izjavila, to će sakriti od očiju javnosti.

Nikolija Jovanović i Relja još nisu izgovorili sudbonosno "da". Njima očigledno papri ništa ne znači, pevačica smatra da kada sa nekim imaš dete, od te osobe ne možeš da se razvedeš, jer je to trajni odnos i krvno srodstvo. Zapravo, Relja je želeo da ozvaniči njihovu vezu, ali Nikolija je "nadjačala" sa svojim stavovima.

foto: Printscreen, Premijera

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić već godinama imaju venčanje u plani, ali nemaju vremena za organizaciju istog, ponajviše zbog fudbalerovih poslovnih angažmana. Glumica dečku daje potpunu slobodu, a brak joj nije prioritet nakon rođenja troje dece.

foto: EPA/RAUL MARTINEZ, Printscreen/ Premijera, Printscreen/ Zvezda TV

Andrija Milošević važi za "poželjnog zeta", ali kako još nije stao na ludi kamen, priznaje da su mu dosadila pitanja o svadbi. Njemu nije jasno zašto je parovima neophodno da ozvaniče veze. Andrija dugo živi sa devojkom Aleksandrom Tomić i uveliko planiraju potomstvo.

foto: Printscreen/Instagram

Mia Borisavljević i Bojan Grujić pre godinu dana postali su roditelji,

a oni ne žele da se venčaju zbog pritiska okoline. Par ne dozvoljava da im se drugi mešaju u životne odluke, pa će stati na ludi kamen kada budu osetili potrebu za tim.

foto: Damir Dervišagić

Voditeljka Marijana Mićić smatra da je u braku, iako zvanično nije. Ona uživ au ljubavi sa Milošem Marjanovićem, a venčanje želi da sačuva od očiju javnosti, pa fotografije istog neće plasirati u javnosti.

foto: Instagram

Kurir.rs, Blic / Foto: Stefan Jokić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja