VEĆ OBEZBEDILI NASLEDNIKA: Ana i Bastijan sinu Luki za prvi rođendan poklonili sinu stan od 150 kvadrata! 3 spavaće sobe, 2 kupala i sve je na dugme...
Foto: Profimedia

Široko

VEĆ OBEZBEDILI NASLEDNIKA: Ana i Bastijan sinu Luki za prvi rođendan poklonili sinu stan od 150 kvadrata! 3 spavaće sobe, 2 kupala i sve je na dugme...

Stars -

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger prošle nedelje su proslavili sinu Luki prvi rođendan, a za divan dan poklonili su mu ni manje ni više nego stan u stan u Nemačkoj, vredan preko milion evra, ekskluzivno saznaje Kurur.

Bivša teniserka i fudbaler su u krugu porodice, kumova i najbližih prijatelja obeležili za njih važan datum, a nekretninu su pazarili jer su želeli da, kako tvrdi naš izvor, pametno investiraju u život svog prvenca. Oni su se se odlučili za stan u takozvanoj "pametnoj zgradi" u Minhenu, koju će da rentiraju do punoletvstva svog malenog prvenca.

- Ana i Bastijan sve ulažu u svoju i budućnost svog deteta. Nisu se mnogo dvoumili oko rođendanskog poklona jer su želeli da mu obezbede nešto što će mu značiti za ceo život. Jeste da su oboje finansijski odavno obezbeđeni, ali nekretnine nikad ne gube vrednost, posebno ne u Nemačkoj. Bastijan je inače emotivno vezan za Minhen. To je grad u kojim je igrao fudbal i u kojem mu živi i porodica - priča naš izvor i dodaje da, iako supružnici žive u Čikagu u hotelu koji ima prelep pogled na jezero Mičigen, Nemačka je njihova baza i otkriva šta sve ima u nekretnini koju su odabrali za mezimca.

foto: Printscreen

- To je jedna od trenutno najboljih lokacija u Minhenu. Stan ima oko 150 kvadrata. Tri spavaće sobe. Jednu dečju, veliki dnevni boravak, ogromnu terasu, garažno mesto, kuhinju i dva kupala. Ono što je interesantno je da je sve na dugme, recimo, ako želite da slušate muziku, samo izgovorite ime izvođača i odmah se pali uređaj - kaže naš sagovornik i otkriva da mladi par uživa u roditeljskim obavezama.

- Maksimalno su posvećeni svom mališanu. Imaju i dalje pomoć njenih i njegovih roditelja i zaista žive u pravoj oazi ljubavi i blagostanja. Voleli bi da imaju još dece, a za sada uživaju u Lukinom odrastanju - završava naš sagovonik.

foto: Pritnscreen

Sledi novo slavlje Anin brat se ženi

U porodici Ane Ivanović ova godina će biti u znaku slavlja jer njen brat Miloš Ivanović, kako je ranije objavljeno, planira da se venča sa Draganom Džajić, naslednicom legendarnog fudbalera Dragana Džajića. Datum svadbe još nije određen, ali je planirana za kraj leta ili početkom jeseni. Dragana i Miloš upoznali su se početkom prošle godine i ubrzo otpočeli vezu koja bi trebalo da bude krunisana brakom.

Oboje zaradili Par ima bogatstvo u nekretninama Stanovi i kuće u Nemačkoj, Engleskoj, Srbiji, Španiji...

Ana Ivanović je do okončanja sportske karijere zaradila blizu 100 miliona evra! Od toga je na teniskim turnirima prihodovala tek petinu te sume. Njen suprug Bastijan Švajnštajger je više novca dobio od fudbala nego od sponzora. On je u Bajernu zarađivao pet miliona evra po sezoni, dok je u Mančester junajtedu dobio duplo više novca. Dosta para je uložio u nekretnine, pa poseduje velelepnu kuću u Minhenu, u Mančesteru, ali i dosta stanova u Nemačkoj. Ana ima kuću na Majorki i stan na Novom Beogradu u kojem živimi njen otac, majka i brat.

Lična karta ime i prezime: Bastijan Švajnštajger datum rođenja: 1. avgust 1984 zanimanje: fudbaler bračni status: oženjen deca: sin Luka

Lična karta ime i prezime: Ana Ivanović datum rođenja: 6. novembar 1987 zanimanje: teniserka bračni status: udata deca: sin Luka

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track