OPERACIJA SRCA MILOJKA NIMALO NIJE USPORILA U KREVETU! Milijana Bogdanović ni detalj nije propustila, a njene reči sada ODZVANJAJU CELIM SVETOM!
Foto: Facebook

ZAINTRIGIRALI

OPERACIJA SRCA MILOJKA NIMALO NIJE USPORILA U KREVETU! Milijana Bogdanović ni detalj nije propustila, a njene reči sada ODZVANJAJU CELIM SVETOM!

Stars -

Nesvakidašnja ljubavna priča Milijane Bogdanović i njenog 53 godine starijeg dečka Milojka Božića nema koga nije zaintrigirala, pa tako ni strane medije koji sada takođe gore od raznih pikanterija.

Jedan britanski sajt nedavno je izneo detalj iz njihove veze koji je mnoge zapanjio, posebno zato što je poznato da je Milojko u decembru prošle godine bio na operaciji srca.

"Jedna dvadesetjednogodišnja žena je progovorila je o odnosu sa svojim partnerom i razlici u godinama između njih dvoje, rekavši da ima seks 'skoro svaki dan' sa svojim 74-godišnjim verenikom. Milijana Bogdanović i Milojko 'Mikan' Božić kažu da su njihovi susedi u selu Pilatovići, u zapadnoj Srbiji, šokirani njihovom vezom, ali insistiraju na tome da ona 'radi' za njih i čak razmišljaju o osnivanju porodice. Milojko je u decembru prošao operaciju srca, ali, prema Milijani, ovo nije usporilo njenog momka, a par seksulane odnose može imati sasvim normalno i ne koristeći vijagru", između ostalog ističu o objavljenom tekstu.

foto: Printscreen Kurir TV

Kurir.rs/Alo/Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track