EKSKLUZIVNO ZA KURIR!

MILIJANA SE OZBILJNO SPREMILA ZA PAROVE: Spakovala Milojka i sve tigrasto, pa pravac za Beograd, a jedino je ovo BRINE (KURIR TV)

Stars -

Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (73), najkontroverzniji srpski ljubavni par, verovatno svih vremena, još sinoć su napustili svoje Pilatoviće i brvnaru u kojoj su zajedno živeli proteklih meseci i večeras ulaze u rijaliti šou - "Parovi".

foto: Kurir

Jutros su se "Kuriru" javili iz Beograda. "Istina, je, večeras ulazimo u "Parove, jesmo uzbuđeni, ali ne nešto posebno! Što se mene tiče, ne bojim se ni ljudi ni kamera u "Parovima", jedino, bojim se tog zatvorenog prostora, ali, ja sam sa Mikanom i nećemo se razdvajati. Jer, kako posle ove lepote u Pilatovićima, otvorenog prostora, naše brvnare, polja, šume, cveća, ući u taj zatvorni prostor, od toga strepim", rekla nam je Milijana.

foto: Kurir

"Ja sam veoma uzbuđen, ali, samo kad sam pored Milijane", u razgovor se uključio i Milojko.

Što se tiče drugih priča koje su se pojavile ovih dana, Milijana, kaže, nije mnogo zabrinuta: "Milojko je moj 100 posto i nemam ja tamo šta da se borim za njega. Moj je, i to je sigurno. Ako on hoće neko drugu, ne znam...", ostala je nedorečena Milijana.

foto: Kurir

"Ne, tvoj sam zauvek - uključio se u razgovor još jednom Milojko.

Milojko i Milijana svoju brvnaru napustili su u ponedeljak uveče, spakovali kofere i krenuli put Beograda. Na polasku iz sela rekli su da se u "Parovima" neće folirati, već će se, u svemu, ponašati kao kod kuće.

foto: Kurir

"Želimo da Srbiji pokažemo da je naša ljubav prava i iskrena, da ovo nije marketing. Planiramo da se tamo mazimo i volimo kao i kod kuće", rekla je Milijana.

foto: Kurir

Što se tiče Ere Ojdanića i njegovih najava, Milijana je i njemu iz Pilatovića poslala jasnu poruku: "Mikan i ja sigurni smo u našu ljubav i to da niko treći ne može da da je naruši. Era može da mi se svidi samo kao prijatelj".

"Što se tiče Nade Macure njoj mogu samo da kažem da Mikan ima svog kardiologa i da nema potrebe da se ona meša. Sigurna sam u mog Mikana i verujem mu u potpunosti", rekla je još Milijana.

foto: Kurir

Kaže i da se u "Parovima" neće venčati jer su svadbu već zakazali za septembar i žele da taj čin obave u društvu porodica, rodbine i prijatelja.

foto: Kurir

Kurir.rs/Z. Š/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track