ACA LUKAS  ŠOKIRAO PRIČOM O VIP PROSTITUCIJI: Ogroman broj žena se bavi najstarijim zanatom! Među njima ima i akademskih građanki! Neke su poštenije i od udatih! ŠOK!
Foto: Pritnscreen/Pink

BEZ DLAKE NA JEZIKU

ACA LUKAS ŠOKIRAO PRIČOM O VIP PROSTITUCIJI: Ogroman broj žena se bavi najstarijim zanatom! Među njima ima i akademskih građanki! Neke su poštenije i od udatih! ŠOK!

Stars -

Pevač Aco Lukas, čiji posao je vezan za noćni život, rekao je da je on za legalizaciju prostituciju.

"Nikada se prostitucija neće iskoreniti, to je nemoguće. U svim evropskim zemljama je drastično manji procenat prostitucije. Nisam pravio statistiku, ne bavim se statistikom već se bavim poslom koji je vezan za noćni život, ja ću vam reći, ogroman broj žena se ovde bavi prostitucijom, honorarno, kao dopunskom delatnošću. Ne znate koje delatnosti i akademseke građanke, zašto - zato što to mogu da rade", rekao je Aca Lukas u Novoj jutro.

"Ne može se prostitucija iskoreniti. Ne možemo pobiti sve prostitutke. A svaka mama može da kaže svojoj ćerki da ne treba da se bavi prostitucijom", dodao je Aca Lukas.

"Prostituciju treba da stavimo u legalne tokove da bi posle mogli da ih kažnjavamo", rekao je Aca Lukos.

Pevač je nedavno prokometarisao bi svima koji žele da se bave najstarijim zanatom trebalo omogućiti da to legalno rade.

"U većini zapadnih zemalja, prostitucija je legalizovana, pa što ne bi bila i kod nas? Tamo imaju socijalno, penziono, plaćaju porez, rade kao i svi drugi. Hajde da ne cinkarimo te devojke, nego da legalizujemo i da više nemamo ovakvih problema," rekao je on za Informer.

"Koji muškarac nije imao dodira sa time? Budimo pošteni, ako je ovo krivično delo, onda 99 odsto muške populacije treba da ide u zatvor. Javno kažem, obesiću se na Terazijama ako onaj ko optužuje te devojke nije i sam imao veze sa njima", rekao je Aca.

foto: Pritnscreen

"Niko ovde nije budala, naravno da sam upoznao žene koje se time bave i tvrdim da su moralnije od onih koje glume poštenje. Je l' su poštenije one udate žene koje se je*u sa komšijom čim muž ode na posao, ili ove što rade za lovu," rekao je Aca.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track