BILA JE ŠEFICA PROSTITUCIJE, U JAVNOSTI BILA SMERNA, KULTURNA, IŠLA U CRKVU: U stan u centru Beograda NJEMU je podvodila devojke, on ih MUČIO spravicama, a MADAM je džepove punila DEVIZAMA
Foto: Profimedia

Strahote

BILA JE ŠEFICA PROSTITUCIJE, U JAVNOSTI BILA SMERNA, KULTURNA, IŠLA U CRKVU: U stan u centru Beograda NJEMU je podvodila devojke, on ih MUČIO spravicama, a MADAM je džepove punila DEVIZAMA

Stars -

Javna tajna je da je ona šefica prostitucije, ne samo u Srbiji već i šire. Godinama u javnosti glumi smernu, kulturnu i prosvećenu ženu. Pojavljuje se i u crkvi. Međutim, kroz njene ruke su prolazile generacije mladih i neiskusnih devojaka, željnih novca i slave.

Ona je imala mnogo klijenata, ali jedan, najbogatiji, vlasnik veoma vrednog ugostiteljskog lanca, devedesetih velika beogradska faca, bio je njena glavna mušterija. Za njega je pažljivo birala i slala najmlađe i najlepše devojke u mračan stan u centru Beograda. Stan je bio prepun seksualnih igračaka za iživljavanje. Lanci, kaiševi, seksualna pomagala, kostimi...

foto: Profimedia

On je obavljao posao pun neizvesnosti i glava mu je svakodnevno bila u torbi. Da bi se "opustio" od poslovnih obaveza, tražio je mlade, lepe i krhke devojke da nad njima ispoljava sav bes koji se u njemu nakupio.

- On je bio bogat i moćan a one - deca, tek stasale devojke uglavnom iz siromašnih porodica. Na toj raskrsnici života, mnoge su krenule u pogrešnom smeru, i psihički potčinjene nisu smele nikome da kažu šta rade u toj čuvenoj crvenoj sobi, znalo se da sledi metak u čelo ako progovore - ističe naš izvor i dodaje da su se devojke nevoljno potčinjavale rukama tog nemilosrdnog muškarca.

Nije ga zanimalo ništa osim sopstvenog užitka. Njega je bol, preklinjanje da bude nežniji i plač tih devojka samo još više stimulisao da ispolji svu svoju grubost. One su ga mrzele, a madam je džepove punila devizama. Podržavali su je moćnici iz javnog života, svuda je puštala korenje i svakoga je mogla da uceni - priča naš sagovornik.

foto: Profimedia

Iako žena, ona u sebi nije imala nikakvu ljudsku vrednost niti saosećajnost, nije je zanimala patnja tih devojka. Mislila je samo na profit. I jeste zaradila mnogo. Od nekih je napravila profesionalne kur*e, od drugih, psihičke bolesnike, a neke je uspela i da uda.

- A na sa zvona je isticala duhovnost... Bezdušna žena. Zato je mnogima bilo teško da poveruju da je podvodila devojke. Uglavnom su to bile manekenke, foto-modeli, ali i obične devojke, jedino je bilo važno da budu lepuškaste. Ona je im sve obezebđivala: tretmane, frizera, lekarske preglede, odmore, garderobu... - otkriva sagovornik i dodaje kako ih je uvlačila u zamku.

- Ona bi im prilikom upoznavanja obećavala blistavu manekensku karijeru, navodno sve legalno i profesionalno. Kada bi saznala lične podatke o njima, pa čak upoznala i njihovu porodicu onda je uz pomoć svojih saradnika, psihologa koji bi pripremili teren, lako je uspevala da ih ubedi i uceni da nastave sa poslom, onako kako njoj odgovara, da se bave prostitucijom - objašnjava naš izvor.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Alo/Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track