NAŠA PEVAČICA NAPADNUTA NOŽEM U BIJELJINI: Odmah reagovali policija i hitna pomoć! Ovaj čovek je Sanji Maletić napravio HAOS OD ŽIVOTA!
Foto: Pritnscreen Instagram

INCIDENT NA ČISTU MIRU

NAŠA PEVAČICA NAPADNUTA NOŽEM U BIJELJINI: Odmah reagovali policija i hitna pomoć! Ovaj čovek je Sanji Maletić napravio HAOS OD ŽIVOTA!

Stars -

Sanju Maletić napao je taksista u Bijeljini. Pakao je usledio kada je pozvala taksi i kada je taksisti rekla određenu adresu, ali saradnici su je pozvali da joj kažu kako ipak treba na drugo mesto da dođe.

Kada je Sanja vozaču rekla da idu na drugu adresu, taksista je počeo da histeriše i preti. Kako kaže izvor, nakon žestokih psovki, izvadio je nož i nastavio da preti. Naglo je zakočio, Sanja je otvorila vrata kako bi izašla iz vozila, ali je čovek sa nožem izašao za njom. Drama je nastavljena na ulici, a policiju su pozvali ljudi iz prodavnice pored mesta na kojem je vozilo zaustavljeno.

Nakon nekoliko minuta, policija je stigla i Sanja i taksista sprovedeni su u policijsku stanicu. Međutim, Sanji je u stanici pozlilo i pala je u nesvest, posle čega joj je ukazana lekarska pomoć.

Kako se nezvanično saznaje, taksista je iste noći procesuiran. Sanja je za potvrdila da je napadnuta i da joj je pozlilo u policiji.

- S obzirom na okolnosti koje su se sinoć dogodile, dobro sam. Istina je da se desio incident u Bijeljini. Napadnuta sam hladnim oružjem od strane taksiste sa kojim sam se vozila do određene destinacije. Lice je privedeno kao što sam i ja bila u policiji. U policijskoj stanici su mi pružili sve moguće uslove kao nekome ko je u takvom stanju tu da bi mu pružili pomoć. Nažalost, ja imam bolest štitne žlezde i hašimoto sindrom koji je usko povezan sa štitnom žlezdom... Ja sam hipersenzibilna, doživela sam veliki šok, emotivni šok. Jako mi je pozlilo, pala sam u nesvest u stanici i povraćala sam, pogubila sam se... Zvali su, naravno, odmah Hitnu pomoć i stvarno su učinili sve što su mogli. Snimili su me na pravi način. Organizam mi je pretpreo nenormalan šok, od straha sam se skroz pogubila - ispričala je Sanja.

Kurir.rs, Telegraf / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track