CELA JUGA JE BULJILA U NJENU MOKRU MAJICU: Bila je najlepša  bivšoj SFRJ, 2 puta se udavala, EIBAR JE VARAO, a u šestoj deceniji izgleda ko BOGINJA (FOTO)
Foto: Pritnscreen

Ludeli su za njom

CELA JUGA JE BULJILA U NJENU MOKRU MAJICU: Bila je najlepša bivšoj SFRJ, 2 puta se udavala, EIBAR JE VARAO, a u šestoj deceniji izgleda ko BOGINJA (FOTO)

Stars -

Ana Sasso, prelepa Splićanka, 1982. godine ponela je titulu mis Jugoslavije, a na izboru za mis sveta, je ušla među 15 najlepših. Radila je kao manekenka širom sveta, ali je na ovim prostorima i dalje pamte po seksi reklami za osvežavajuće piće. I tri decenije kasnije, mnogi se sećaju čuvene scene kada Ana skakuće.

foto: Pritnscreen

U sceni koja je šokirala mnoge, Ana je skakala u vodi, a na sebi je imala samo majicu koja se providila. Nakon ove reklame, dobijala je brojne ponude, a jednu filmsku je čak i odbila, jer su joj tražili da opet pokaže grudi.

Ana se dva puta udavala, bila je u vezi sa jednim splitskim lekarom, ali je ostala poznata po brojnim nesrećnim vezama. Naime, kada je postala i zvanično najlepša, Ana je stekla ogromnu popularnost.

Manekenka je bila u braku sa kraljem splitskog noćnog života Nenadom Bareom Teklićem. On je vozio prvi "porše" u Splitu, bio je u šemi s Doris Dragović i za tridesetak godina otvorio je desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. Poginuo je pre nekoliko godina u saobraćajnoj nesreći.

Bila je u braku i sa Igorom Franceskijem. Ribar i pravnik je besramno varao i šetao mlade devojke po centru Splita. Ostavila ga je, a dve godine posle razvoda Franceski je uhapšen jer su se u njegovom stanu devojke iz jedne organizovane grupe prostituisale.

foto: Printscreen

Poslednja informacija je da je Ana u vezi sa lekarom, ali ona nikada o tome nije pričala.

Ana se besprekornom linijom može pohvaliti i danas. Kako bi održala formu, bivša misica redovito vežba.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track