KADA JOJ SE PARTNER PRESELIO U ABU DABI, SVI SU MISLILI DA JE KRAJ LJUBAVI: Evo kako atraktivna tv voditeljka uspeva da održi vezu sa 16 GODINA STARIJIM MUŠKARCEM!
Foto: Printscreen Instagram

zaljubljena

KADA JOJ SE PARTNER PRESELIO U ABU DABI, SVI SU MISLILI DA JE KRAJ LJUBAVI: Evo kako atraktivna tv voditeljka uspeva da održi vezu sa 16 GODINA STARIJIM MUŠKARCEM!

Stars -

Marija Egelja u skladnoj je vezi sa bivšim fudbalerom Ljubišom Rankovićem. Međutim, on se u junu prošle godine odselio u Abu Dabi, gde radi kao trener, a svi su mislili da će to biti i kraj ljihove romanse. Međutim, oni su pokazali da je ljubav toliko jaka da joj kilometri ne mogu ništa.

- Pored velike ljubavi, smatram da su razumevanje i poštovanje ključne stvari za opstanak veze. Negovanje odnosa mora postojati s obe strane, kao i posvećenost, to održava bliskost uprkos razdaljini. Kilometri nisu prepreka kada sve to postoji, pored napredne tehnologije i aviona koji olakšavaju sve - kroz osmeh je izjavila televizijska voditeljka.

Ona često boravi u Abu Dabiju, a evo i zbog čega ga je zavolela.

- Obožavam Abu Dabi, kao i svaki put, provela sam se sjajno. Uživanje u letu, suncu, moru, nešto je što svi verovatno najviše volimo, tako da sam se odmorila. Volim i duge šetnje po gradu, sada tamo još uvek nije pretoplo, pa je bilo prijatno pešačiti pored mora i velikih parkova koji krase Abu Dabi - otkriva Marija.

Zaljubljena voditeljka priznala je da sve voli u tom gradu, od pešačenja, plivanja, čitanja na plaži do obilazaka šoping moliva i restorana. Pored mnogo pogodnosti u kojima uživa kada ode kod dečka, Marija je priznala i da jo je Abu Dabi postao jedan od omiljenih destinacija.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track