Najnovije vesti

RASTA NAPRAVIO SKANDAL NA AERODROMU! Išao preko reda, psovao građane... i to samo zbog OVOGA! Policija ga snimila šta radi pa mu POKAZALI MESTO!
Foto: Printscreen/Ami G

SVI SU BILI U ČUDU

RASTA NAPRAVIO SKANDAL NA AERODROMU! Išao preko reda, psovao građane... i to samo zbog OVOGA! Policija ga snimila šta radi pa mu POKAZALI MESTO!

Stars

Stefan Đurić Rasta sleteo u srpsku prestonicu u petak u večernjim satima, a kako je u to isto vreme još nekoliko aviona pristiglo, napravila se velika gužva na pasoškoj kontroli. Iako su bili otoreni i dodatni šalteri, redovi su bili nepregledni, što se reperu nimalo nije dopalo.

 

 

Kako se navodi, on nije imao nameru da čeka kao što su to činili svi ostali, već je prelazio preko reda na svoju ruku, ne obazirući se na negodovanje građana. Ovakvo ponašanje repera nije promaklo policija na pasoškoj kontroli, pa kada je Đurić pokušao da prođe, službeno lice ga je vratilo na početak reda.

 

"Marš u pi*ku materinu", vikao je navodno reper dok je prolazio pored građana koji su bili vidno zadovoljni što mu plan da se provuče nije uspeo.

 

"Tačno sam ga videla dok se gurao, samo sam čekala kad će probati da prođe. Odakle mu ta ideja? Ne znam ni što se nerviram uopšte", čula se jedna žena, zaposlena na pasoškoj kontroli... "Umislio da je zvezda pa se bahati", bio je samo jedan od komentara prisutnih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on

Kurir.rs/SrbijaDanas/Foto: Printscreen

 

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...