SANDRA MELJNIČENKO PROSLAVILA ROĐENDAN U DRUŠTVU SVETSKOG DŽET SETA: Nina Badrić je bila tamo i otkrila delić atmosfere sa PRIVATNOG OSTRVA! (FOTO)
Foto: Printscreen YT

čist luksuz

SANDRA MELJNIČENKO PROSLAVILA ROĐENDAN U DRUŠTVU SVETSKOG DŽET SETA: Nina Badrić je bila tamo i otkrila delić atmosfere sa PRIVATNOG OSTRVA! (FOTO)

Stars -

Sandra Meljničenko na originalan način proslavila je svoj 42. rođendan, u društvu svetskog džet seta na ostrvu Neker.

Nekadašnja članica grupe "Models" i supruga milijardera Andreja Meljničenka, Sandra Meljničenko izabrača je luksuznu destinaciju koja važi za mesto na kome odmaraju brojne zvezde i pripadnici svetske elite.

Nina Badrić prisustvovala je događaju, a sa pratiocima na Instagramu objavila je fotke na kojima se vidi u kakvom luksuzu su Sandrini gosti uživali.

"Najlepše je davati. Samo ono što daješ to i imaš. Ti si meni dala puno... Radosti uspomena mesta i predivnih ljudi koje sam susrela sa tobom. Stavila si mi hiljadu puta osmeh na lice. Lepotice....neka ti je najsretniji i da se uvek ovako sretno smejemo", napisala je Nina pored zajedničke fotografije na Instagramu.

❤️

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Na prestižno ostrvo Sandrini gosti su došli privatnim avionima, oduševljeni što je odlučila da baš na toj destinaciji priredi rođendansku žurku na plaži. Na listi zvanica se, između ostalih, našla i Eva Kavali, supruga slavnog modnog kreatora Roberta Kavalija.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs / Foto: Pritnscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track