ADAMOV OTAC NAPRAVIO JE HAOS KADA SE POSVAĐAO SA ĐORĐEM DAVIDOM: Kad su ga diskvalifikovali iz Zvezda Granda oglasila se Marija Šerifović! ŠOK! (FOTO)
Foto: Printscreen

IZNENADILA

ADAMOV OTAC NAPRAVIO JE HAOS KADA SE POSVAĐAO SA ĐORĐEM DAVIDOM: Kad su ga diskvalifikovali iz Zvezda Granda oglasila se Marija Šerifović! ŠOK! (FOTO)

Stars -

Adam Labunski u "Zvezdama Granda" i te kako se istakao zbog svojih vokalnih sposobnosti, ali većina ga je mnogo bolje upamtila zbog skandala koji je njegov otac napravio u drugom krugu, ušavši u raspravu sa Đorđem Davidom.

Ipak, kada se pojavio u trećem krugu, priča je bila u potpunosti drugačija:

"Adam je moj problematični đak iz poslednje klupe... koji tera po svome", šalila se Marija, a se Đorđe se tom prilikom nadovezao rečima:

"Ipak je ovoga puta poslušao tvoje savete."

"Ja sam čuo da se njegov otac ovoga puta lepo pozdravio sa Đorđem Davidom", rekao je Saša Popović.

"Ja moram javno da se izvinim. Ja mesec dana nisam mogao da prebolim ono što se desilo", poručio je svima Adamov otac.

"Ni mi!" odgovorila mu je Šerifovićeva sa osmehom.

"Ovoga puta nismo menjali pesmu", zaključio je otac takmičara.

Međutim, iako je izgledalo da su se strasti smirile, Marija je mnoge iznenadila obaveštenjem koje je objavila na društvenoj mreži Instagram.

"Ovim putem želim da obavestim sve ljude koji prate 'Zvezde Granda' da je takmičar Adam Labunski (kojem sam ja bila mentor), zbog neprimerenog ponašanja diskvalifikovan iz daljeg takmičenja od strane produkcije. Uskoro ću vam reći koga ću od kandidata koji su nepravedno ispali vratiti, kao i na koga ću potrošiti svoj zlatni glas", poručila je ona.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track