iznervirala ga

MIKI ĐURIČIĆ BIJE SVE REDOM! Zamahnuo koliko god je mogao i tresnuo Aleksandru po glavi da je doživela ŠOK! PREKINUTA EMISIJA! SLEDI DISKVALIFIKACIJA?! (VIDEO)

Rijaliti -

Kada pukne pčelaru iz Kupinova Mikiju Đuričić ne može da se kontroliše i bije sve redom! Toliko ga je Aleksandru iznervirala kada je pričala da su se on i Mina zajedno drogirali.

U jednom trenutku je zgrabio šešir sa stola, zamahnuo koliko god je mogao i udario je po glavi, da Subotićka nije znala šta joj se desilo. Đuričić je bio toliko izbezumljen da su ga jedva zadrugari zaustavili da napravi veći haos. Orilo se potom u Beloj kući o diskvalifikaciji.

"Pa šta, kačketom sam je klepio - udario je posle Miki i Boru Santanu u glavu koji je Đuričiću poručio da se smiri da ne dobije diskvalifikaciju zbog udarca.

"Neka me diskvalifikuju? Zar ne vidite da je go*no? Karađorđe, reci joj! Ja sam te bre prvi podržao", vriskao je Đuričić.

"Daj da ubijemo ku*vu, dođi da te Mina ubijemo", urlao je ironično Miki. On je nešto pre udarca, tokom verbalne svađe, rekao: "Nasilje nad ženama podržavam u ovom slučaju!

Voditelj Milan Milošević je prekinuo emisiju "Zadruge" i napustio je imanje.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja