PREKO NOĆI JE SPAKOVAO KOFERE I NAPUSTIO GRAD: Igor Pervić se sa Čkaljinom unukom preselio u Baćevce, a za to je imao i DOBAR RAZLOG
Foto: PRintscreen Instagram, Printscreen Facebook

Tuga

PREKO NOĆI JE SPAKOVAO KOFERE I NAPUSTIO GRAD: Igor Pervić se sa Čkaljinom unukom preselio u Baćevce, a za to je imao i DOBAR RAZLOG

Stars -

Glumac Igor Pervić, koji je preminuo posle druge bolesti u 52. godini, vodio je veoma buran život koji je imao svoje padove i uspone.

Pošto se razveo od Jelena Tinska, s kojom je bio veoma kratko u braku, sa devojkom glumica Jovanom Petrović, unukom Miodraga Petrovića Čkalju, u jednom trenutku odlučili su da beogradski asflat sa kog su oboje potekli zamene seoskom idilom. Preselili su se u Baćevac.

"Živimo onako kako nama odgovara, a to je dobar kvalitet života koji smo priuštili sebi. Jovana je htela da imamo kozu u Baćevcima, kako bismo imali svoj sir. Ipak, mi smo iz centra grada, otići ćemo u Beograd i kupiti sir. Za sada imamo rotvajlera od 60 kilograma i tri mačke", ispričao je glumac dok je snimao seriju "Neki čudni ljudi".

Čkaljina unuka se na društvenoj mreži oprostila od glumca s kojim je bila u emotivnoj vezi. Postavila je njihovu zajedničku fotografiju i napisala samo dve reči: Moja ljubav.

Kurir.rs/Blic/Foto Printscscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja