TINSKA JE BILA 15 GODINA STARIJA OD PERVIĆA: Balerina se za Igora udala u kafani, a malo ko zna da im je kum bio OZLOGLAŠENI haški optuženik!
Foto: Printscreen, Prva TV

Mnogi su bili protiv njihovog braka

TINSKA JE BILA 15 GODINA STARIJA OD PERVIĆA: Balerina se za Igora udala u kafani, a malo ko zna da im je kum bio OZLOGLAŠENI haški optuženik!

Stars -

Balerina Jelena Tinska bila je u braku sa preminulim glumcem Igorom Pervićem, koji nas je napustio posle teške borbe sa opakom bolešću.

Tinska, koja je bila 15 godina starija od njega, prisetila se njihove ljubavi i kako su se venčali.

"Mi smo se venali u kafani, da nas niko ne vidi. Moj kum je bio Franko Simatović Frenki, ozloglašeni haški osuđenik, jer mi je drug iz mladosti. Sad su napolu bodigardovi, a matičarka ne dolazi. Unutra sede jako mnogo ljudi, a nama važno da nas ne slikaju. Sad nema matičarke, i posle dva sata ulazi bodigard i kaže: Šefe, neka žena tvrdi da je matičarka i hoće da uđe već dva sata. Oni je ne puštaju. Lidija je bila protiv da on bude sa mnom. Mene majke ne vole, volele su me samo dve majke. I sutra je u svim novinama izašlo naše venčanje, jer je ono društvo za stolom novinari", ispričala je Tinska.

foto: Nemanja Pančić

Podsetimo, Simatović je bio srpski obaveštajac i komandant specijalnih snaga Službe državne bezbednosti Srbije. Bio je osnivač Jedinice za specijalne operacije (JSO). Simatović je optužen pred Međunarodnim krivičnim sudom za bivšu Jugoslaviju u Hagu da je počinio zločine nad nesrpskim stanovništvom tokom ratova nastalih po raspadu Jugoslavije . Uhapšen je u policijskoj operaciji Sablja 2003. godine, i isporučen Tribunalu u Hagu.

Kurir.rs/Foto Printsceen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track