ĐURIŠIĆKIN DEČKO SE NE SMIRUJE: Pevačicu ginekolog vara sa MLAĐOM 27 godina, a onda progovorio kakva je Snežana u krevetu i zašto je JOŠ s njom! ŠOK!
Foto: Dragan Kadić, Prinrscreen

Voli Mlađe

ĐURIŠIĆKIN DEČKO SE NE SMIRUJE: Pevačicu ginekolog vara sa MLAĐOM 27 godina, a onda progovorio kakva je Snežana u krevetu i zašto je JOŠ s njom! ŠOK!

Stars -

Doktor Vanja Milošević, dečko pevačice Snežane Đurišić, pošto su procurile njegove prepiske sa Fejsbuka u kojima se vidi kako se udvara anonimnoj, devojci mlađoj od njega 27 godina, doktor je ponovo uradio istu stvar!

Dečko Snežane Đurišić poonvo je kontaktirao sa devojkom koja je njihovu prepisku dala novinarima.

Međutim, za razliku od prve prepiske u kojoj je doktor tvrdio da su novinari izmislili njegovu vezu sa Đurišićevom, ovoga puta Milošević je promenio priču, te je devojci objasnio da sa Snežanom nije u ozbiljnoj vezi, ali da mu je lepo sa njom i da je pevačica "prava vatra u krevetu“.

Vanja se prvo malo ljutio na devojku jer je njihovu prepisku dala novinarima, a onda joj je priznao da želi seks s njom.

foto: Dragana Udovičić

"Ne bojim se ja nikoga, sa Snežanom nisam u ozbiljnoj vezi. Lepo mi je sa njom, neću da lažem. Stalno se šetamo i izlazimo, ali opet... Nije trebalo da uradiš to što si uradila, mogli smo da se tajno viđamo i bilo bi nam lepo. Rekao sam ti da to nije ozbiljna veza i kad-tad će da pukne", piše tako doktor svojoj simpatiji, koja ga je pitala zbog čega hoće da ostavi Snežanu.

"Mlađe je slađe, ali Snežana je vatra u krevetu. Možda ne deluje tako, ali je zaista dobra", napisao je Vanja anonimnoj devojci na Fejsbuku, a potom je prešao na konkretnije stvari i raspitivao se šta devojka ima na sebi.

Podsetimo, Snežana Đurišić, kada je ginekolog upao u finansijske probleme, pomogala mu je u plaćanju alimentacije za dete koje je dobio sa studentkinjom iz Kraljeva.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Alo/Foto Dragan Kadić/Printsceen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track