ISTANBUL SE TRESAO OD NJIHOVE SVAĐE! Duško od Karleuše zatražio razvod, Karleuša odmah napustila zajednički stan, a onda mu zatražila 5 miliona €! SAD SKANDAL I U TURSKOJ!
Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

novi skandal

ISTANBUL SE TRESAO OD NJIHOVE SVAĐE! Duško od Karleuše zatražio razvod, Karleuša odmah napustila zajednički stan, a onda mu zatražila 5 miliona €! SAD SKANDAL I U TURSKOJ!

Stars -

Jelena Karleuša postavila je ultimatum suprugu Dušku Tošiću tokom burne svađe prošlog vikenda u Turskoj.

Njihova rasprava bila je toliko žestoka da je Jelena Karleuša odmah napustila zajednički stan u Instabulu i otišla u hotel.

"Jelena je provela četiri dana u Instanbulu sa tetkom Danijelom Dmitrović i drugaricom Jovanom Dakić, dok je za to vreme Tošić bio u Kini. Pravo sa aerodroma otišle su u fudbalerov luksuzni stan u elitnom "Zorlu centru". Već po dolasku, Jelena i Duško su se čuli telefonom i počeli da se svađaju zbog njene afere sa Ognjenom Vranješom, s kojim je baš tih dana trebalo da se suoči na sudu. Duško je u besu zatražio razvod i naglasio da je najbolje da to učine po kratkom postupku. Karleuša se iznervirala pa ga je ucenila: "Dobro, potpisaću razvod, ali samo ako mi odmah daš 5 miliona evra!", otkriva izvor kome se pevačica poverila po povratku u Beograd.

Fudbaler kineskog kluba Gvangžu je pobesneo i odmah otpratio Jelenu na Instagramu. Ona je zatim spakovala stvari i prešla u hotel, gde je provela naredna tri dana.

"Sa tetkom i prijateljicom je otišla u "Čiragan palatu Kempinski", u kojoj noć košta 400 evra po osobi. Čak je rekla i da je 5 miliona evra malo s obzirom na to da je on "težak" oko 20 miliona", tvrdi izvor.

Kurir.rs/Informer/Foto

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track