STANIJA PRED RIJALITI 2 PUTA IŠLA NA PODMLAĐIVANJE VAGINE: Starleta uradila usne i jagodice, a onda se odlučila na DRASTIČAN KORAK!
Foto: Printscreen/Instagram

NE PRIHVATA STARENJE

STANIJA PRED RIJALITI 2 PUTA IŠLA NA PODMLAĐIVANJE VAGINE: Starleta uradila usne i jagodice, a onda se odlučila na DRASTIČAN KORAK!

Stars -

Stanija Dobrojević pre nego što je ušla u rijaliti, posetila je doktora kako bi podmladila svoje intimne delove.

Starleta se i ranije podvrgla podmlađivanju vagine, a pored toga uradila je i usne i jagodice. Što se tiče njenih intimnih delova, ona je koristila nanoviju metodu laserom, na koji je išla 2 puta.

foto: Printscreen Instagram

"Procedura se sprovodi uglavom tako što doktor u vaginu ubacuje laserski spekulum, koji pomera napred-nazad, kako bi laserski zraci dospeli do svih delova", kaže izvor.

Stanija ne prihvata činjenicu da stari, pa se trudi da dovede svoj izgled do perfekcije.

foto: Printscreen

"Iako se na samom početku plašila da nešto ne krene po zlu i da neće biti zadovoljna, kada je videla rezultate, bila je presrećna. Poslednji laserski tretman trajao je nešto više od pola sata, a prošao je potpuno bezbolno. Nije mogla da veruje da je toliko dugo čekala da uradi nešto što je potpuno bezazleno, a pravi ogromnu razliku kako u izgledu, tako i u osećaju da ponovo ima dvadeset godina", istakao je izvor i dodao da nema dela na Stanijinom telu koji ona nije promenila.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Alo, Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track