NA SVADBI DŽAJINE ĆERKE BIĆE RAZNIH ĐAKONIJA NA MENIJU! 75 € PO OSOBI! Sve Draganine želje biće ispunjene, ona će uživati u haljini sa šlepom dugim 4 METRA, a ON će da joj PEVA!
Foto: Nemanja Nikolić

SVI ĆE PRIČATI O OVOME

NA SVADBI DŽAJINE ĆERKE BIĆE RAZNIH ĐAKONIJA NA MENIJU! 75 € PO OSOBI! Sve Draganine želje biće ispunjene, ona će uživati u haljini sa šlepom dugim 4 METRA, a ON će da joj PEVA!

Stars -

Dragana Džajić i Miloš Ivanović u subotu će se zavetovati na večnu ljubav u jednom elitnom beogradskom hotelu pred 250 zvanica. Crkveno venčanje odloženo je ta drugi dan. Brat Ane Ivanović tokom dana putem mobilnog telefona obavio je poslednje pripreme, a javnost jedva čeka da vidi ćerku fudbalskog asa u haljini koju je sama kreirala.

Kako se navodi, posebna kreacija imaće šlep od čak 4 metra.

Inače, to neće biti jedina haljina koju će mlada nositi. Druga venčanica stiže iz inostranstva, i nosi veliko modno ime - Vera Vang.

Između ostalog, i rodbinu para zasigurno "trese" pozitivna trema. Ani Ivanović nije svejedno - ona na slavlje stiže sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, koji će osetiti čari srpskog veselja.

"Iako se drugi poznati parovi odlučuju na megalomanske svadbe sa čak 500 zvanica, Miloš i Dragana su rešili da to bude manja proslava. Stoga će se na svadbi Miloša i Dragane, koja će biti održana u restoranu elitnog prestoničkog hotela, naći 250 zvanica", rekao je izvor upućen u organizaciju ovog slavlja.

"Venčanica koju će nositi mlada stiže iz inostranstva, od čuvene kreatorke Vere Vang, a pre te haljine Džajićeva će nositi još jednu koju je sama kreirala. Napravila je haljinu o kakvoj je maštala kao devojčica i u njoj će izgledati poput princeze. Haljina će imati četiri metra dug šlep i zaista će izgledati bajkovito."

Agencija koja je zadužena za dekoraciju sale učiniće sve da se Draganine želje ispune, jer je ona mnogo više od Miloša bila posvećena organizaciji.

"Miloš je odavno izabrao odelo koje će nositi, a u odabiru mu je pomogla sestra Ana. Enterijer restorana će biti dekorisan po najvišim standardima. Za goste iz inostranstva uveliko je obezbeđen smeštaj u luksuznom hotelu, a na svadbi će se naći veliki broj poznatih ličnosti. Goste će, između ostalih, zabavljati folk zvezda Saša Matić. Porodice Džajić i Ivanović su presrećne zbog venčanja, a gosti polako pristižu u Beograd", rekao je izvor koji je želeo da ostane anoniman, jer su ovo sve detalji koje porodice mladenaca drže u strogoj tajnosti.

foto: Nemanja Nikolić

Zvanice na svadbi uživaće u najboljim i najskupljim pićima, kao i kulinarskim specijalitetima.

"U restoranu hotela u kojem će se odigrati svadbena proslava članova porodice sportskih zvezda, pored toga što će biti dekorisan kao u najlepšoj bajci, zvanicama će biti služena najukusnija i najskuplja hrana, kao i piće. Kako gosti dolaze iz svih krajeva sveta, tako će biti i posluženje. Pričali su da će uzeti meni koji po osobi staje 75 evra", kaže izvor, a nema sumnje da će se o ovome i te kako pričati.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Blic/Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track