TRUDNA ANA DANAS ŽENI BRATA, A ČIM JE STIGLA U BEOGRAD DOŽIVELA PEH: Evo šta radi sa sinom Lukom, dok se mladoženja Miloš ne smiruje...
Foto: Printskrin, Nebojša Mandić

Svadba godine

TRUDNA ANA DANAS ŽENI BRATA, A ČIM JE STIGLA U BEOGRAD DOŽIVELA PEH: Evo šta radi sa sinom Lukom, dok se mladoženja Miloš ne smiruje...

Stars -

Ana Ivanović, koja je objavila da je u drugom stanju, a stigla je u Beograd zbog bratovljevog venčanja sa ćerkom Dragana Džajića, Draganom Džajić i čim je sletela na begradski aerodrom doživela je maler.

Ana Ivanović je 23. maja sletela letom iz Dubaija u Beograd, a tom prilikom izgubili su joj jedan od kofera.

Prema nezvaničnim informacijama, njen prtljag trebao bi da stigne u Beograd tek pred venčanje. Ono što je zanimljivo, dok traju čitave pripreme oko venčanja njenog brata Miloša i ćerke proslavljenog srpskog fudbalera Dragana Džajića, Dragane, Ana to vreme provodi sa sinom Lukom i majkom Draganom u njenom devojačkom stanu.

foto: Printscreen

Dragana Džajić i Miloš Ivanović će se nakon višemesečnih priprema u subotu venčati u jednom elitnom beogradskom hotelu, dok je crkveno venčanje odloženo za neki od narednih dana. Naime, svadba godine, kako je mnogi unapred nazivaju, okupiće porodice Džajić i Ivanović, dok je tačan broj gostiju koji će biti na spisku 250. Kako saznajemo, zbog brojnih zvanica iz javnog sveta i prijatelja dveju porodica, ali i uticajnih ličnosti, na svadbi će biti pojačane mere obezbeđenja, uz pripadnike službi obezbeđenja. Dekoraciju je radila Wedding and Events by svadbena zvona.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Blic/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track