SAŠA POPOVIĆ PLAĆA ZA SVAĐU UŽIVO U GRANDU 100.000 €! Kebinu snajku pozvao u žiri da odbrusi Karleuši za sve UVREDE i PONIŽENJA! LETEĆE PERJE!
Foto: Kurir

U novoj sezoni "Zvezda Granda" leteće perje!

SAŠA POPOVIĆ PLAĆA ZA SVAĐU UŽIVO U GRANDU 100.000 €! Kebinu snajku pozvao u žiri da odbrusi Karleuši za sve UVREDE i PONIŽENJA! LETEĆE PERJE!

Stars -

Saša Popović ponudio je 100.000 evra hrvatskoj pevačici Severini Kojić kako bi se našla rame uz rame sa Jelenom Karleušom, koja ju je godinama javno prozivala da je loša u krevetu, da ne zna da peva, da joj krade ideje...

- Popović je rešio da od septembra napravi bum u "Zvezdama Granda". Pozvao je snajku svog prijatelja Kebe i ponudio joj 100.000 evra da bi došla u žiri. Saša je odrešio kesu jer veruje da je Seve džek-pot za gledanost. Ona je rekla da joj je ponuda primamljiva i da će mu uskoro javiti konačnu odluku - otkriva izvor.

foto: Dragana Udovičić

Popović, koji je sam potvrdio da će doći do velikih promena u Zvezdama Granda, želi da napravi nadmetanje između postojećeg žirija u kom su JK, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Đorđe David, Marija Šerifović i novog, koji bi činili pevači sa prostora bivše Jugoslavijeje potvrdio da sprema iznenađenje za publiku, ali nije želeo da otkriva ko će biti pojačanje u novoj sezoni.

- Estrada sa prostora bivše Jugoslavije boriće se protiv našeg žirija. Naravno, glavni akteri će i dalje biti kandidati, a šta sve ovo znači videćete od septembra - poručio je direktor "Granda".

foto: Damir Dervišagić

Direktor "Granda" tako očekuje žestok okršaj dve dive pred kamerama.

" Biće interesantno gledati dve zvezde kako se kolju u emisiji. One se godinama ne podnose, a javni rat su započele kad je Severina objavila duet sa MC Sajsi, koji je Jelena pre nje najavljivala - podseća naš izvor. Karleuša je, naime, tada žestoko potkačila Severinu na Tviteru: "Dama ne može da bude žensko koje je snimilo hard-kor pornić", a zatim je dodala: "I dalje ne verujem kolika je Severina jadnica. Mene bi bilo sramota da nešto što drugi najavljuju mesecima predstavim kao svoju ideju. Svakako, šta očekivati od žene koja onako loše puši".

foto: Damir Dervišagić

"U "Grandu" očekuju da će joj Seve napokon žestoko uzvratiti, i to pominjanjem njene afere sa Ognjenom Vranješom", ističe izvor.

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs/Informer/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track