ZADRUGOVIZIJA PROKLJUČALA! GOLUPČIĆI ZAPALILI SCENU: Luna ZAČARALA gledaoce, vrisci u publici, režiser nije skidao kadar sa Đoganijeve! (VIDEO)
Foto: Printscreen

pobednički

ZADRUGOVIZIJA PROKLJUČALA! GOLUPČIĆI ZAPALILI SCENU: Luna ZAČARALA gledaoce, vrisci u publici, režiser nije skidao kadar sa Đoganijeve! (VIDEO)

Stars -

Luna i Marko zapalili su scenu čim su se začule prve note pesme "Moje zlato", Milice Todorović.

Kada je Luna kročila na podijum u vrelom izdanju, providnom bež kompletu, prolomili su se vrisci iz publike. Sem savršene koreografije, blogerka je popravila i glas, a Marko je bio na visini zadatka i u stopu je ispratio svoju devojku.

Ni režiser programa nije skidao kadar sa Lune, posebno s jedne tačke.

Petočlani žiri dao je i svoje mišljenje.

- Luna odlično izgledaš. Luna da još malo vežba pevanje može da bude jedan ozbiljan izvođač. Što se tiče Marka ja znam da on odlično pušta muziku i nadam se da će napraviti nešto odlično. Što se tiče izvođenja, ovo je bilo dobro - rekao je Damir.

Pošto je Marko bio u prošloj sezoni moj favorit, onda mi Luna dođe snajka. Kad se setim one bunde u kojoj si izašla, ti mi sada izgledaš kao labud. Ti si dobila samopuzdanje zahvaljujući tvom unutrašnjem miru. Ti si neko drzak i bezobrazan u nastupu i to sve nadomestiš onome što nemaš vokal. Što se tiče Marka, ako si u životu grešila, Marko je pravi izbor - rekla je Zorica Brunclik.

Mislila sam da ćeš da snimiš album prošle godine. Očekujem da ćeš posle ove "Zadruge" da nas zoveš na promociju i da ćete vas dvoje snimiti duet - rekla je Goga Sekulić.

Pogledajte...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track