STRAŠNO

NADEŽDINA MAJKA PODNELA TUŽBU PROTIV MIKIJA, A PEVAČICA ZAVRŠILA U POLICIJI: Slavica je predosetila da će se njenoj ćerki desiti nešto LOŠE!

Stars -

Nadežda Biljić bukvalno je bila "šteta" svađe između Mikija Đuričića i Suzane Perović, pa je dobila nekoliko udaraca štakom od bivšeg dečka, dok je Perovićevu Miki udario šamarom. Sada se povodom ovog slučaja oglasila i njena majka Slavica.

Pevačicina majka istakla je da nije palila telefon, kao da je nešto predosetila, a onda su je dočekale šokantne vesti.

foto: Printscreen

"Ni muž ni ja nismo znali šta se dogodilo do jutros. Kada sam upalila telefon dobila sam milion poruka. Pogledala sam snimak. Ono je bilo strašno. Nije mi jasno da čovek u 21. veku ne zna da razgovara, nego se onako ponaša. Udario ju je iz čista mira. Neverovatno. Neko prosto ne može da promeni svoje ponašanje. Ja sam čak prijateljima rekla da vidim da će se Nadi nešto loše desiti tamo. Njoj je jako teško u "Zadruzi", a i meni kada to gledam", izjavila je Slavica i dodala da je tužba protiv Mikija već podneta.

foto: Printscreen

Takođe, u rijalitiju se Veliki šef obratio svim učesnicima putem pisma.

"Pre svega i na samom početku ne možemo, a da oštro ne osudimo nasilje nad ženama do kojeg je došlo prethodne noći. Miki je prvo lupio šamar Suzani, a nakon toga je udario i Nadeždu, što su i bili razlozi za diskvalifikaciju. Osim što je diskvalifikovan, gde će biti i tužen na osnovu ugovora, osećamo potrebu da kao produkcija osudimo ovakav postupak", poručio je Veliki šef.

Nadežda je išla na razgovor u policiju, gde je dala izjavu o svemu što se desilo.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track