DARKU LAZIĆU HITNO VADE BUBREG?! Pevač mora na još 2 operacije zbog KOMPLIKACIJA jer nije slušao savete lekara! Evo šta mu se dešava sa nogom
Foto: Ana Paunković

Ne oseća stopalo

DARKU LAZIĆU HITNO VADE BUBREG?! Pevač mora na još 2 operacije zbog KOMPLIKACIJA jer nije slušao savete lekara! Evo šta mu se dešava sa nogom

Stars -

Darko Lazić uskoro mora na još dve operacije. Naime, navodno Laziću će lekari morati da odstrane jedan bubreg koji je zbog povreda koje je zadobio u stravičnoj saobraćajnoj nesreći prestao da funkcioniše.

"Posle nesreće jedan od dva bubrega ostao je disfunkcionalan, ali ga lekari tada nisu dirali misleći da mu neće smetati i da neće biti komplikacija. Međutim, taj bubreg sada izaziva dodatne probleme u Darkovom organizmu, tako da hitno mora da se odstrani!", objašnjava izvor, a prenose beogradski mediji pisanje Skandal.

foto: Printscreen Tv Prva

"To će takođe morati da operiše što pre, ali se on ponaša neodgovorno prema sebi. U posledne vreme Darko ne ide redovno na obavezne terapije i kontrole.

Njegovo stopalo još uvek nije zalečeno, iako su lekari bili ubeđeni da će se to regulisati".

"Darko uopšte ne oseća stopalo i ne može sa se osloni na njega. Da je slušao savete i instrukcije lekara, i da je išao na terapije i fizikalne vežbe, to bi sada već bilo rešeno. Međutim, on je sve radio suprotno, tako da će trpeti ozbiljne posledice", rekao je izvor.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Skandal/Foto Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track