Najnovije vesti

NAPUSTIO JE LEGENDE POSLE 30 GODINA I TAKO JE MNOGE RAZOČARAO! Ivan Milinković javno progovorio o velikoj borbi: Sve mi je to palo teško jer sam tako VASPITAN!
Foto: Damir Dervišagić

NEMA ŠTA DA KRIJE

NAPUSTIO JE LEGENDE POSLE 30 GODINA I TAKO JE MNOGE RAZOČARAO! Ivan Milinković javno progovorio o velikoj borbi: Sve mi je to palo teško jer sam tako VASPITAN!

Stars

Ivan Milinković posle 30 godina u "Legendama" rešio je da napusti grupu i započne solo karijeru. Ovim potezom mnoge je razočarao, ali ističe da je sa preostalim članovima u dobrim odnosima, te da njegov odlatak nije "znak da će se 'Legende' raspasti. Takođe, on je progovorio i o tome zbog čega je tačno i napustio bend sa kojim je stasao.

 

"Nova faza u mom životu je posledica moje davne želje da nešto uradim, ali nekako nisu se okolnosti stekle do sada. Nije lako posle 30 godina krenuti u neki novi početak, ali opet tu je i publika koja me zna. Ovim ne želim da bacim bilo kakvu senku na grupu 'Legende' jer ih poštujem, ali uvek gledaš šta je dobro, a šta ne za tvoj dalji rad", kaže Ivan, pa dodaje:

 

"Teško je u ovoj mojoj poziciji jer sam pevač i znak prepoznavanja grupe. Samim tim bilo je teško izabrati između solo karijere i grupe zbog mog ličnog vaspitanja. Imam razvijenu veliku empatiju i ne volim da povredim nekoga. Iz tog ugla sam gledao - pa ne ide da odem, nema smisla, ali u stvari trebalo bi. Iskonska je stvar da čovek radi na sebi i napravi najbolje od sebe što može. Zato sam bio u situaciji da odlažem odlazak jer bi se to loše reflektovalo na grupu i onda sam bio u nekoj šah-mat poziciji."

 

 

Nakon rastanka, kako Ivan ističe, kao članovi grupe svi su ostali u dobrim odnosima. 

 

"Legende se nisu raspale zato što sam otišao, one će i dalje da postoje. Mi smo ostali civilizovani i u normalnim odnosima, jedino što nekim ljudima nije drago i neki su razočarani", izjavio je Ivan i otkrio u čemu su se njemu i grupi najviše mimoilazila mišljenja.

 

"Mislim da nam je manjkalo marketinške strane i previše smo se oslanjali na konvencionalni muzički pristup. 'Legende' su samo koncertna grupa, nema klupskih nastupa. Ja tražim širinu zahvata i malo mi je bilo tesno, u smislu žanra koji smo pevali. Shvatio sam da sam pravio kompromis zbog grupe, a neke stvari ne bih tako radio", zaključio je pevač koji je već snimio nekoliko pesama u pop maniru, a planira i jedan narodnjak sa trubačima.

 

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...