TRAŽILI SU OPASNOG MOMKA I NABASALI SU NA CECINOG SINA: Sportista oduševio reditelja, a onda je sve KRENULO PO ZLU! Veljko Ražnatović zamalo završio u JUŽNOM VETRU!
Foto: Damir Dervišagić

ima talenta za glumu

TRAŽILI SU OPASNOG MOMKA I NABASALI SU NA CECINOG SINA: Sportista oduševio reditelja, a onda je sve KRENULO PO ZLU! Veljko Ražnatović zamalo završio u JUŽNOM VETRU!

Stars -

Veljko Ražnatović dobio je ponudu da glumi u domaćoj seriji opasnog momka. Sin Svetlane Cece Ražnatović, kako kažu, odlično se snašao u ulozi, ali i pored probnih snimanja i angažovanja, on je odustao od uloge. Ono što je zanimljivo, sportista je trebalo da glumi rame uz rame sa Milošem Bikovićem.

- Producenti su dugo tražili epizodne glumce koji mogu uverljivo da odigraju male, ali izuzetno važne uloge u seriji „Južni vetar“, koja je nastala iz istoimenog filma. Budući da se deo serije odvija u KPZ "Zabela", producentima je bilo neophodno da pronađu glumce koji će, uz Miloša Bikovića, verno prikazati zatvorski život. Ideja im je bila da angažuju što više mladih momaka, koji izgledaju opasno. Oni u seriji treba da igraju momke uz Marašove ekipe, koja je na kraju filma završila iza rešetaka - priča dobro obavešten izvor.

foto: Kurir

- Dečko se već nekoliko godina aktivno bavi sportom, ima mnogo tetovaža, mlad je, lep i može da iznese ulogu opasnog momka. Prvobitna ideja bila je da se Veljko samo pojavi u nekoliko kadrova u seriji i da izgovori dve-tri replike, ali nakon što su se producenti sastali s njim, promenili su plan. Brzo su shvatili da bi Veljko mogao da iznese i zahtevniju ulogu, te su mu ponudili da dopišu još scena za njega. Cecin sin je oduševljeno prihvatio ponudu budući da je oduvek želeo da se pojavi u nekom filmu - preneo je izvor.

- Veljko je odložio je sve poslovne obaveze i treninge za tih nekoliko dana, koliko je trebalo da bude na setu u "Zabeli". Međutim, dva dana pre početka snimanja, Ražnatović se razboleo. Odmah je pozvao producenta i reditelja i samo im je rekao da ima zdravstvene probleme, pa da zbog njih neće moći da dođe na snimanje.

Ovo je potvrdio i sam reditelj filma, pa priznao da mu je žao što je projekat propao.

- Veljko je bio veoma zainteresovan za ulogu u našoj seriji, trebalo je da igra momka iz Maraševe ekipe. Bio je čak i na probnom snimanju i moram priznati da ima talenta za glumu. Nažalost, nikako nismo mogli da se uklopimo s terminima. Ali, ko zna, možda ćemo sarađivati na nekom drugom projektu.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs, Alo / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track