KADA JU JE ANĐELA VEŠTICA PRETUKLA, ZAVRŠILA JE U URGENTNOM! DRUŽILA SE I SA MINOM I ANOM: Bivša drugarica opasnih zadrugarki otkrila njihove najprljavije TAJNE!
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

VIŠE NE ĆUTI

KADA JU JE ANĐELA VEŠTICA PRETUKLA, ZAVRŠILA JE U URGENTNOM! DRUŽILA SE I SA MINOM I ANOM: Bivša drugarica opasnih zadrugarki otkrila njihove najprljavije TAJNE!

Stars -

Bivša drugarica Anđele Veštice, Mine Vrbaški i Ane Korać otkrila je da je zbog jedne od njih završila u Sigurnoj kući.

Tara Simov priznala je da je ni kriva, ni dužna, dobila batine od Anđele Veštice.

foto: Printscreen/Youtube

"Kada sam shvatila da je prostitutka, prekinula sam druženje, ali ona me je sačekala ispred zgrade i pretukla. Isekla mi je kosu, unakazila me je, jedva sam se spasla. Završila sam na Urgentnom, pa kod psihologa, kod koga i dalje idem jer imam strah od te devojke. U jednom periodu čak sam se krila od nje u Sigurnoj kući. Tamo su me pitali da li znam još neku devojku koja je u životnoj opasnosti i ja sam rekla da znam Minu Vrbaški. Kasnije su je kontaktirali, a šta se dalje dešavalo, nisam upućena. Primetila sam da se Mina bavila prostitucijom, ali tada nismo prestale druženje jer sam ja bila klinka koja se nije u to baš najbolje razumela. Videla sam da spava s matorcima starijim od 70 godina i pitala sam je tada šta će joj to u životu, a ona se pravdala kako nema pare ni ona ni njeni, pa zato to radi. Ona i ja smo se jednom potukle, nasrnula je na mene iz čista mira ispred splava, ali posle smo prešle preko toga i nastavile druženje", izjavila je Tara za "Svet" i dodala:

foto: Printscreen/Instagram

"Saznala sam posle da je počela da prodaje telo matorcima za 25 evra, to mi je bilo katastrofa i stavila sam tačku na naše druženje. Ana mi nije pomogla kada me je Anđela pretukla, ali posle mi je bila u poseti i kupila je neku kremu za ožiljke i modrice. Ana jeste bila sa Filipom Mijatovim, ja sam s njim u kontaktu i dalje, uzimali smo kola od njega, išle u Novi Sad, provodile se, baš mi je bilo super. Sada mi nije jasno zašto ga ona naziva psihopatom, ali u njihov odnos ne želim da se mešam. Prestala sam da se družim sa Anom Korać zbog dečka, on je čuo za priče o prostituciji i rekao mi da biram on ili one, a ja sam bila mlada i zaljubljena i izabrala sam njega."

foto: Printscreen

Kurir.rs/Svet, Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja