OGLASILA SE MARINA GAGIĆ PRVI PUT POSLE POROĐAJA! Verenica Darka Lazića napravila BUM na društvenim mrežama OVOM PORUKOM! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

NOVOPEČENA MAMA

OGLASILA SE MARINA GAGIĆ PRVI PUT POSLE POROĐAJA! Verenica Darka Lazića napravila BUM na društvenim mrežama OVOM PORUKOM! (FOTO)

Stars -

Marina Gagić porodila se danas, 24 juna, u 7.15 sati ujutru. Dečak Aleksej njoj je prvo dete, koje je dobila sa Darkom Lazićem. Pevač iz prvog braka ima ćerku Lorenu.

Prvi put nakon porođaja, Marina se oglasila na društvenim mrežama, ispod radosnih vesti koje je Darko s velikim ponosom podelio. U moru čestitki i lepih želja koje su pristizale sa svih strana, Marina je napravila haos sa pet srca i još toliko planeta. Očito, presrećna je što je postala majka, a Darkova objava i te kako ju je obradovala.

"Draga naša familijo, naši kumovi, naši prijatelji, naši poznanici, danas u 7:15 je na ovaj svet došao nas mali anđeo, naš sin Aleksej . Tako da želimo ovu radosnu vest podelimo i sa vama, veliki pozdrav", poručio je Darko putem društvene mreže Instagram.

Pevač je, inače, sina video samo na slici, zbog bakterije koja hara. Iz tog razloga, kako nam je i sam priznao, nije se mnogo zadržavao u bolnici.

"Porođaj je dobro prosao, Marina je u apartmanu", rekao je pevač pa dodao: "Nisam mogao dugo da se zadržavam, jer u bolnici vlada neka bakterija, nisam siguran šta se dešava", rekao je Darko uzbuđeno, pa otišao da uzme keks i vodu svojoj verenici, ali je sve vreme pod utiskom.

Trudi se, kaže, da ostane priseban.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track