MINJA MILETIĆ OTKRIVA TAJNU SVOJE ZAVODLJIVOSTI: Voditeljka na pragu 39. godine BLISTA!
Foto: Privatna Arhiva

prirodna

MINJA MILETIĆ OTKRIVA TAJNU SVOJE ZAVODLJIVOSTI: Voditeljka na pragu 39. godine BLISTA!

Stars -

Minja Miletić uskoro puni 39. godina, a voditeljka ističe da se odlično oseća jer živi život onako kako njoj prija, a ne kako to drugi od nje očekuju. Ona je uvek radila na sebi, pa je to istakla kao svoju vrlinu zbog koje je privlačna jačem polu.

foto: Privatna Arhiva

- Hvala na komplimentima. Muškarci nisu nikada, kako kažete, padali preda mnom, mada dobro zvuči, već su leteli zajedno sa mnom. Uvek sam se trudila da se razvijam i da radim na sebi kao kompletnoj ličnosti te ne bih izdvojila nijedan od navedenih segmenta, već bih rekla da sam sve to ja. Ni više ni manje od toga - rekla je voditeljka.

Voditeljka je progovorila i o braku, pa priznala da je od onih koji žive punim plućima, bez obzira na to šta kaže okolina.

- Kada je prava ljubav u pitanju, pristalica sam svega. Današnji brakovi su neretko fasada tuđih očekivanja i potreba, čast izuzecima. Uvek sam iskrena prvenstveno prema sebi, a onda i prema drugima, te ću živeti onako kako meni prija bez obaveze i potrebe da ispunjavam društvena očekivanja, a tu prevashodno mislim na svoju slobodu da budem ono što ja jesam i ko sam, da me niko ne sputava i da ja nikog ne sputavam.

foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs, Blic / Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track