SKANDAL! DEČKO KATARINE GRUJIĆ PRETI OGNJENU VRANJEŠU: Odmah obriši snimak, ako ne želiš probleme! Umešani su i Tošić i KARLEUŠA!
Foto: Nemanja Nikolić, Sonja Spasić

HAOS

SKANDAL! DEČKO KATARINE GRUJIĆ PRETI OGNJENU VRANJEŠU: Odmah obriši snimak, ako ne želiš probleme! Umešani su i Tošić i KARLEUŠA!

Stars -

Ognjen Vranješ je postavio snimak na kom se ljubi sa Katarinom Grujić i to samo deset minuta nakon što je Duško Tošić lajkovao pevačicine slike.

Kako izvor tvrdi, Ognjen sve radi da bi isprovocirao Tošića, ali ovoga puta nije ni slutio da će u Kaćinu odbranu stati njen dečko Semir.

foto: Profimedia, Damir Dervišagić

"Odmah nakon toga Grujićka ga je pozvala i sa njenog telefona se javio Semir, koji je zapretio Vranješu i rekao mu da odmah obriše snimak ako ne želi probleme. Takođe ga je pitao šta mu to znači i napomenuo mu da više neće da čuje da na bilo koji način uznemirava njegovu devojku", priča izvor i dodaje da Ognjenu nimalo nije bilo prijatno kada je čuo Semirov glas umesto Kaćin.

foto: Damir Dervišagić

"Fudbaler se izgubio kada je čuo muški glas, nije znao šta drugo da kaže, osim da će taj snimak ukloniti sa svog profila i da ne želi probleme. Naravno, Semiru se nimalo nije svidelo što se dvojica fudbalera prepucavaju preko njegove devojke. Duška nije zvao jer smatra da nije toliko strašno što joj lajkuje slike, pošto je ona ipak poznata ličnost, a i zna Tošića privatno", tvrdi izvor.

Kada je Jelena Karleuša shvatila šta se dešava, pobesnela je i momentalno otpratila Duška sa Instagramu. Kada je to video i shvatio da je iznervirao suprugu, Tošić je odlajkovao Severinine i Kaćine slike. Očigledno je da sve radi da bi što više ponizio i povredio Karleušu.

foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Kurir.rs/Sprskitelegraf, Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track