MARINA SE PORODILA, ALI DARKO NE MOŽE DA BUDE UZ NJU: Nastala je panika u bolnici, evo šta se desilo!
Foto: Printscreen/Instagram

RODILA MU JE SINA

MARINA SE PORODILA, ALI DARKO NE MOŽE DA BUDE UZ NJU: Nastala je panika u bolnici, evo šta se desilo!

Stars -

Darko Lazić i Marina Gagić dobili su sina Alekseja, a pevač je otkrio detalje porođaja, kao i koliko će ga dolazak naslednika promeniti.

Marinin porđaj počeo je u 3 ujutru, a ona se porodila u 7 i 15, dok su porodica i Darko čekali u bolnici. Zbog bakterije koja vlada u bolnici, Darko Lazić nije mogao da se zadrži pored verenice Marine, koja boravi u jednom od apartmana.

foto: Ana Paunković

"Marina se nalazi u apartmanu gde se odmara, a ja zbog neke bakterije koja vlada, nažalost, nisam mogao da ostanem tamo duže. Trudim se da završim sve od obaveza što imam prema Marini i sinu, pa da kasnije proslavim kako treba i dolikuje", navodi Darko koji će veliko slavlje organizovati tek kroz nekoliko dana, kada sve kod kuće bude spremno za izlazak Marine i bebe iz bolnice.

foto: Printscreen/Instagram

"Aleksejovo rođenje slavimo kod kuće u Brestaču, u krugu porodice i najbližih prijatelja. U sredu ćemo napraviti veliku proslavu u restoranu, pevaću i slaviću do zore sa svim svojim ljudima. Samo da sve pripremimo za bebicu i njen dolazak kući, pa da se okupimo na tom velikom slavlju", rekao je pevač koji ističe da je uvek bio dobar, brižan i posvećen otac.

"Kakav sam otac bio Loreni, takav ću da budem i maloj momčini koju sam dobio. Deca će mi zauvek biti na prvom mestu", priča Lazić i dodaje:

"Ne mogu vam opisati koliko sam srećan i koliko mi je radosti donelo rođenje sina. Još je prerano da bih mogao da procenim na koga liči, ali mogu vam reći da je kao med i da se nadam da će povući najbolje od Marine i mene. Na kraju krajeva, neka je on taji živ i zdrav, a ostalo ćemo sve lako. To je tatina momčina i jedva čekam da ga uzmem u ruke."

foto: Pritnscreen Facebook

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track