BOŽINOVSKA MALOLETNA ZATRUDNELA SA OŽENJENIM, A NJENA KOLEGINICA SINA JE OSTAVILA U SIROTIŠTU: Imala sam strašne LOMOVE, deo srca mi je bio OTKINUT!
Foto: Printscreen Instagram

MLADE SU POSTALE MAME

BOŽINOVSKA MALOLETNA ZATRUDNELA SA OŽENJENIM, A NJENA KOLEGINICA SINA JE OSTAVILA U SIROTIŠTU: Imala sam strašne LOMOVE, deo srca mi je bio OTKINUT!

Stars -

Goca Božinovska bila je srednjoškolka kada je zatrudnela sa kompozitorom Radetom Vučkovićem, koji se i njenom ocu kleo da je ludo zaljubljen u nju iako je oženjen.

I pre nego što je shvatila šta ju je snašlo, Goca je rodila ćerkicu Jelenu, ali ljubav Goce i Radeta nije potrajala. Sama, bez posla, bez para i slomljenog srca Jelenu je odnela kod svojih roditelja, pa je njena ćerka rasla uz baku dok je mama jurila karijeru i pevala po kafanama. Nekoliko godina kasnije rodila je još dvoje dece u vezi sa Zoranom Šijanom.

foto: Marina Lopičić

Ana Bekuta je takođe jedna od pevačica koja je sina Igora je rodila kao tinejdžerka.

"Užasno sam se plašila, naročito u trudnoći, ali sam ujedno znala da će taj strah proći. Moje prve izlaske zamenilo je menjanje pelena i briga o bebi. Moje materinstvo bilo je prerano, ali mi je ujedno i najdragocenije iskustvo u životu. Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti", rekla je jednom prilikom Bekuta koja je zbog nemogućnosti da sama odgaja dete dala sina u Dom za nezbrinutu decu.

Bila je to, kako kaže, najstrašnija epizoda u njenom životu, a maleni Igor u domu je proveo godinu dana, posle čega ga je majka ponovo uzela sebi, odnosno ostavila ga je na čuvanje svojoj porodici dok je ona išla da peva.

foto: Nemanja Nikolić

Stariji sin Zorice Marković, Dejan, nije rastao uz majku i godinama joj je to zamerao. Zorica je sina rodila sa samo 15 godina. Udala se za njegovog oca, harmonikaša iz kraja, ali brak nije dugo potrajao.

foto: Printscreen Pink

Stojanka Novaković Stoja silno je želela da bude pevačica, ali se njen otac tome protivio, pa se udala i sa svega 17 godina rodila sina Milana. Ali, posle samo tri godine braka muž joj je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a ona je ostala sama sa sinom.

foto: Printscreen/Instagram

I Tina Ivanović je zatrudnela kao maloletnica, ekspresno se udala za oca svoje bebe i sina Danijela rodila sa samo 17 godina. Brak je kratko potrajao i nekoliko meseci posle porođaja ona je napustila i supruga i dete.

foto: Damir Dervišagić

Zorica Brunclik je sa nepunih 18 godina rodila ćerku Mariju. Mediji su pisali da njena ćerka živi teško u trošnoj kući, kao i da njena majka ne brine o njoj, a onda su gostovanjem u jednoj emisiji to zajedno demantovale.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja