JK I DUŠKO TOŠIĆ ZARATILI ZBOG KATARINE GRUJIĆ! Karleuša blokirala suparnicu, zbog ovoga je PUKLA OD BESA!
Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić, Sonja Spasić

odlepila od ljubomore

JK I DUŠKO TOŠIĆ ZARATILI ZBOG KATARINE GRUJIĆ! Karleuša blokirala suparnicu, zbog ovoga je PUKLA OD BESA!

Stars -

Najnoviji razdor između Jelene Karleuše i Duška Tošića nastao je zbog Katarine Grujić, saznaje Kurir.

foto: Printscreen/Instagram

Naime, nakon što je fudbaler na Instagramu lajkovao fotografiju mlade pevačice, Jelena i Duško su se žestoko posvađali i otpratili sa društvenih mreža, a diva je istovremeno blokirala i mladu koleginicu. Ovo nije prvi put da je Katarina, ni kriva ni dužna, stala na žulj maloj od velikog skandala, ali je Duškov lajk očigledno bio kap koja je prelila čašu.

Jelenina netrpeljivost prema mlađoj kolegnici datira još od prošle godine, kada je Kaća započela kratku ali strasnu vezu sa njenim bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom.

foto: Ana Paunković

"Dok se Grujićeva prošlog leta nije smuvala sa Vranješom, Karleuša ju je obožavala. Čak joj je komentarisala slike na Instagramu i isticala da bi mogla postati velika zvezda jer ima hitove, vokalne sposobnosti, dobar fizički izgled i stajling. Međutim, ljubomora je promenila njeno mišljenje. Kada se desila veza između Kaće i Ognjena, Jelena je bivšem ljubavniku zamerila i prebacila kako može da bude sa njom, da bi je potom i 'pljuvala", otkriva naš izvor i dodaje da je Duškov lajk Kaći još više izveo iz takta.

foto: Kurir

"Diva je pobesnela! To nikako nije očekivala. Odmah je uklonila mladu folkerku iz pratilaca, a Tošiću je svašta rekla. Moguće je da je fudbaler namerno pokazao interesovanje za Kaćine slike kako bi Jelenu podstakao na razvod, koji joj se, uprkos svemu, do sada nikako nije milio jer pošto-poto u javnosti želi da održi sliku srećnog braka i porodice", završava naš izvor.

foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Karleuša je u maju prošle godine uputila niz poruka Vranješu kada je saznala da je u vezi sa Grujićevom. Iako ju je ranije, za divno čudo, javno hvalila, u porukama upućenim mladom fudbaleru ju je izvređala, sve pominjući Katarinine silikonske usne, kao da su njene prirodne!

"Šalješ cveće nesrećnicama. Ljubiš se sa najstrašnijim silikonskim usnama, gorim od Mimi Oro... Je.eš najgore kurve kafanske, dodirnuo si dno", napisala je Jelena Ognjenu u prvoj poruci, da bi mu zatim poslala još niz sličnih poruka.

Ubrzo su Kaća i Ognjen raskinuli.

Pozvali smo aktere priče za komentar, ali niko nam nije odgovarao na pozive do zaključenja ovog broja.

Gleda svoja posla

Kaća iskulirala JK, Tošića i Vranješa

Katarina Grujić živi život punim plućima i uopšte se ne osvrće na komentare o Jeleni Karleuši, Dušku Tošiću i Ognjenu Vranješu. Ona je prošlost ostavila iza sebe i isključivo se bavi svojom novom vezom i karijerom.

Pevačica je izjavila da ne želi da komentariše dotične osobe jer ima svoj život i ne bavi se tuđim.

40 godina ima Jelena

34 godine ima Duško

27 godina ima Kaća

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Lj. Stanišić, M. Dejanović/Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić, Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja