LUNA KREĆE MAMINIM STOPAMA: Anabela je 90-ih bila najpoznatija otvaračica usta, one su pevale umesto nje, a evo ko će blogerku da uči da peva (VIDEO)
Foto: Printscreen

Karijera

LUNA KREĆE MAMINIM STOPAMA: Anabela je 90-ih bila najpoznatija otvaračica usta, one su pevale umesto nje, a evo ko će blogerku da uči da peva (VIDEO)

Stars -

Luna Đogani, ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, posle pobede u rijalitiju Zadruga 2, odlučila je da krene stopama roditelja i počne svoju muzičku karijeru.

Mama joj je još dok je bila u rijalitiju odabrala pesme, a Anabelini počeci 1993. godine nisu bili baš sjajni, a naredne godine sa Funky G snimila je numeru "Samo u snu", u kojoj je Anabeli glas pozajmila pevačica po imenu Tamara.

#funkyg #samousnu

Објава коју дели Ivan Milovanovic (@iwanmmm) дана

Anabela nije krila da je u jednom periodu svoje pevačke karijere bila "otvaračica usta". Umesto nje je potom pevala Marija Mihajlović, a potom je odlučila da krene na časove pevanja kako bi poboljšala svoje pevačke sposobnosti.

foto: Youtube Printscreen

Danas njena ćerka Luna kreće sa muzičkom karijerom, a kako su rekli njeni roditelji ona će ići na časove pevanja kod nekadašnja članica grupe "Tap 011", Ivana Peters, koja važi za jednu od najboljih pevačica na našim prostorim.

foto: Sonja Spasić

"S Ivanom Peters smo se dogovorili da joj drži časove pevanja i mislim da smo izabrali najbolju opciju. Treba da poradi na svom vokalu, Ivana inače drži časove i smatram da je ona odličan izbor. Već razmišljamo o njenoj muzičkoj karijeri, imamo tri pesme u opciji i sve tri su super. Čekamo nju, da ona to čuje i odabere, da joj se nađe prava intonacija i tonalitet. Mora da uđe u studio i da provežba, poradi na vokalu. Hoćemo da bude profi, da skupo zvuči i izgleda, nećemo da brzamo. Gledamo da bude potpuno drugačija od svih", rekao je Gagi.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Biografija/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track