KOMŠIJE OTKRILE PRAVO LICE MARIJE ŠERIFOVIĆ: Stan u kome živi nije njen, a kad ode u Ameriku ZABORAVI SE! A zbog ovoga URLA, DRAMI I VIČE na sav glas!
Foto: Dragana Udovičić

nije sva svoja

KOMŠIJE OTKRILE PRAVO LICE MARIJE ŠERIFOVIĆ: Stan u kome živi nije njen, a kad ode u Ameriku ZABORAVI SE! A zbog ovoga URLA, DRAMI I VIČE na sav glas!

Stars -

Marija Šerifović poznata je kao neko ko je jako surov prema okolini, ali joj se ništa ne zamera zbog moćnog glasa koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ono što je svakako zanimljivo to je pevačicin privatni život, pa budući da se retko pojavljuje sa emotivnim partnerima, komšije su otkrile neke pojedinosti koje bi mogle da ukažu na pravi trag.

- Usled poplava, njeno parking-mesto, koje se nalazi sprat ispod nivoa, bilo je pod vodom. Ona je toliko dramila, urlala i drala se na momke iz obezbeđenja, odnosno portire, na ulasku u blok. Kao da su oni krivi što je kiša pala. Drala se da je ništa ne zanima i da joj stvore drugo parking-mesto jer mora da žuri - ispričala je devojka iz komšiluka.

Marija dosta vremena provodi u Americi, a da li je možda razlog emotivni partner, ostaje da saznamo u narednim danima.

- Ona je retko tu, ne viđamo je često... Dosta putuje i nastupa, često ide i u Ameriku, pa ostane duže. Ali, kad se sretnemo, ljubazno nam se javi i poželi dobar dan ili dobro jutro - rekla je jedna gospođa koja je čula od drugih komšinica da stan u tom bloku zapravo nije u Marijinom vlasništvu već da ga ona samo rentira.

- Kažu da je ona u tom stanu podstanar, pošto se njen stan kod "Arene" renovira. Navodno, renoviranje je potrajalo, a ona nije želela da živi bilo gde, pa je stan iznajmila kod nas - dodala je ona.

Šerifovićeva se bolje slaže sa decom u komšiluku nego sa starjim sugrađanima, pa im čest oi zavodi red.

- Kada vidi decu, ona načisto odlepi. Mazi ih, ljubi, udara im pet... Ima puno strpljenja za njih. S druge strane, druženje i fotografisanje sa starijim fanovima kao da je ne zanima. Nekada čak izgleda kao šerif koji bi da zavodi red u bloku - završila je komšinica.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Alo / Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track